![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Hayırlı olsun, Zengin ruh dünyana renk katan,katıksız uslubunla hoş geldin. Yüreğin hangi güzel şeyler için çarpıyorsa, hayat sana ve ailene onları getirsin. Emekli meslektaşın...sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-11-2012
|
![]() Alıntı:
bir ağaç gibi ; tek ve hür , ve bir orman gibi kardeşçesine.. bu davet bizim.. '' Nazım Hikmet Ran Henüz bu kadar başındayken ; en samimi daveti sizden aldım öğretmenim..Işığınız ışığımdır..Sevgimle kalın.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Size bahsettiğim ; salonda sözde içine sedir yapacağımız bölüm... makine mi kötüymüş ; psikolojim mi bilemiycem ; fotoğraf pek bir berbat çıkmış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Şu an neler oluyor derseniz ( demezseniz ben derim napayım artık ![]() Yalnız beni yakında siteden ihraç edecekler gibi bir his var içimde ; bu ne kuralsızlık diye..hadi bakalım hayırlısı ![]() Neyse gelelim evimize..fazla takıntılı bir doğalcılık durumum olduğundan ; çerçevelerden yere her türlü malzemenin doğada olduğu şekliyle kullanılması taraftarıyım..lakin durum çarşıya **** ustanın eline düşünce hızlı bir biçimde değişebiliyor..çerçeveleri yerli çam ahşabı olarak sipariş ettik; gelip ölçüleri aldılar..bu arada ben ışık alan evleri çok sevdiğimden ; pencerelerimizi geniş tuttuk.. hayalimde dışı beyaz kireçten boyalı ; demir mavi kepenkli bir ev varken ; hoşçakal dedim kendilerine.. böyle olunca ; gelen giden bize '' her yaz gelince ahşaba bakım yapmanız gerek; olmaz zor iş '' dedi durdu..sonunda pes ettik..kahverengi p.v.c ; camlarında içinde bölmeli olanları seçtik..Veda ettiğim ilk prensip bu oldu ![]() Dış kapımız sürekli kara ve yağmura ; Balıkesir'in uzun ve çok soğuk geçen kışına direk maruz kalacağından ; bir demir ustasına gittik..oturup 5 dakikada aklıma gelen ilk kapı modelini çizdim ..Bayramda fotoğraflayacağım umarım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Dere kenarında gezerken bana çığlık attıran çiçekler..( şimdi çiğdem desem ya değilse ; kardelen zaten değil ) çiçekten kaldın ; oturr !! Aslında çok koyu morlar; ama makinem pek kalitesiz; açık renk çıktılar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Doğal böğürtlenler..bizde karamuk derler..geçen yıl bahçede meşe odunlarının üzerine kazanlara koyup reçel yapmıştık kendilerinden.. Bu arada inşaat sırasında köyde az malzemeyle çok şey yapıldığını bire bir yaşadım..örneğin 2 meşe odunuyla ; kuzinenin içinde tavuk yemeği ; üzerinde kızartma ve çay yaptığımda ; hala sobada odunlar bitmemişti..çok şaşırdım..doğa bize yiyeceğimizide yakacağımızıda veriyor..mesele bu sistemde yaşayabilmek; tabi gerçek doğal yaşamdan bahsediyorum..bu da herkese göre değil; ütopik olmamak gerek.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
İzmir'den gelen arkadaşlarımızı dereye doğru gezmeye götürmüştük..evimizin altından geçip köprüyü geçince ; geriye dönüp bakmak geldi içimden..Aaaa ; evimiz köprüden görünüyorr !! olmuştu tepkim..Bu kadar megalomanlık iyi birşey değil hakkaten de ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|