![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
sayın nergis.benim sizlerle paylaşmaya çalıştığım şey , büyük şehrin tüm konforunuda yanınızda götürmemeye razı olursanız , ufak bir köye yerleşmenin herkesin altından kalkabileceği bir maliyetle olabildiği.bu köyde hala 10.000 liraya alınabilecek 1-2 dönüm bahçe içinde ev var.büyük şehirde bir yıllık kira karşılığı burada bahçeli ev alınabiliyor.önemli olan konforunuzdan vazgeçebilmek.ya da yavaş yavaş kendiniz tadilat yaparak istediğiniz konfora kendi emeğinizle kavuşmak. 4 gün sonra burada ilk yılımı tamamlayarak ve sanki dün buraya gelmişimde hiç bir sıkıntı yaşamamışım gibi keyifle , eğer ömrüm yeterli olursa daha yıllarca burda yaşamak isteğiyle günlerimi geçiriyorum. bu gün ormandan bir çınar sürgünü çıkartıp getirdim.birinci yılımın anısına bahçeme dikeceğim.bahçemde su sorunum olmasına rağmen civardaki su kuyularından sırtımda su taşıyarak inatla o çınarı yaşatmaya çalışacağım.bakalım becerebilecekmiyim.hani derler ya dikili bir ağacım olsun diye.işte bende keyiflendikçe bir yere bir fidan dikiyorum.inşallah yıllar sonra biri gölgelerinde serinler ya da biri bir meyve fidanımdan bir meyve koparıp yer.bende verdiğim emeğin karşılığını almış olurum o zaman. Düzenleyen alideryacengel : 10-03-2010 saat 00:28 Neden: imla hatası |
![]() |
![]() ![]() |
|
|