agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Buralardan Çekip Gitmek (Ev yapımları)
(https)

Beğeni Düzeni19Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-05-2012, 01:52   #34
Yeni Üye

sibelf's Avatar

Giriş Tarihi: 25-05-2012
Benim de bahçemde fosseptik kuyusu var,evim yapılırken kepçe ile kazıldı,fazla derin değil çünkü etrafta iki komşum var evleri yapılırken sondaj yaptırmışlar su bulamamışlar o yüzden usta 1.5 mt derinlik yeter dedi yerini sen belirle dedi bende bahçe planıma göre iki ağacın arasına yaptırdım eni de 1.5 mt zemine beton atılmadı yalnız çökmesin diye yan duvarlarına tuğla örüldü iki sene sorunsuz kullandım iki sene sonunda doldu belediyeye haber verdim çektirdim.O gün kapağı iyi kapatılmamış,ertesi günü biz kapatalım dedik bir de ne göreyim içi ağzına kadar su dolmuş kuyu 5 ton su alıyor tekrar çektirdim ertesi gün gene su doldu damara denk gelmiş vakum etkisi ile yüzeye çıkmış evimin içine kadar su bastı,komşular 60 mt kadar inmişler ben 1,5 mt su bulmuş oldum şimdi bahçe sulanıyor başka kuyu açtık yeri diğerinden uzak o 2 seneyi beklemedi hemen doldu artık bahçe toprağım hep ıslak pek sulamak istemiyor

blnturkek beğendi.
sibelf Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025