agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Bu Yatırım Karlı mıdır ya da Hangisi Daha Karlı? (https://www.agaclar.net/forum/bu-yatirim-karli-midir-ya-da-hangisi-daha-karli/)
-   -   Arazimi nasıl değerlendireyim, kârlılık için tercih edilecek ürünler hangileridir? (https://www.agaclar.net/forum/bu-yatirim-karli-midir-ya-da-hangisi-daha-karli/7917.htm)

adnan salan 29-04-2015 12:20

Merhabalar bizim öanisada turgutluda arazimiş boş bi şwkilde bekliyor yatırımcı arkadaşlar bekliyorum

s.serdar 01-05-2015 02:21

Umarım sorunuzu anlayıp cevaplayanlarınız bol olur.

jackoceans 21-12-2015 00:29

Merhaba arkadaşlar

Ben 24 yaşında bir Gıda Mühendisiyim
Antalya Yeşilyayla köyünde arazimiz var ama ben istanbulda yaşıyorum.
fakat buradaki 9 dönüm arazininde boş durmasına gönlüm razı gelmiyor.
başlangıçta ceviz ekmekte ok ısrarlıydım ama sermaye gerektiği için başlangıçta yıllık birşyler ekmek istiyorum.
sizlerin önerileri nelerdir?

s.serdar 29-12-2015 16:32

Başında duramayacaksanız zor olur.

saitsenol 16-08-2016 15:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi jackoceans (Mesaj 1427762)
Merhaba arkadaşlar

Ben 24 yaşında bir Gıda Mühendisiyim
Antalya Yeşilyayla köyünde arazimiz var ama ben istanbulda yaşıyorum.
fakat buradaki 9 dönüm arazininde boş durmasına gönlüm razı gelmiyor.
başlangıçta ceviz ekmekte ok ısrarlıydım ama sermaye gerektiği için başlangıçta yıllık birşyler ekmek istiyorum.
sizlerin önerileri nelerdir?

dostum uzun mesafe tarım uzun mesafe aşkları gibidir tadı olmaz :)
gel istanbula yakın bir yerden icarla tarla bulalım beraber bir şeyler ekelim. ben yanıma suç ortağı arıyorum..

jackoceans 16-08-2016 21:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi saitsenol (Mesaj 1476395)

gel istanbula yakın bir yerden icarla tarla bulalım beraber bir şeyler ekelim. ben yanıma suç ortağı arıyorum..

Esasen sahibi benim fakat başında duracak birileri var, teyzem ve ananemde antalyada yaşıyorlar zaman zaman onlarda gidecekler, bende 6-7 sene sonra yerleşmeyi düşünüyorum
İstanbulda bu işi yapmayı çok isterim fakat şuan maddi anlamda çok sıkıntım var yoksa size suç ortağı olmak için can atardım

Sent from my iPhone using Tapatalk

metulen 12-03-2017 14:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi saitsenol (Mesaj 1476395)

Bu işi şilede yaparsanız bende katılırım:D Şilede yazlığımız var ve genelde haftasonları gideriz. Maddi durum kaynaklı bir tarla alamadık zaten tarla fiyatları imarlı arsa parasına. Ama allah nasip ederse eninde sonunda 1 dönüm de olsa bir yer almak istiyorum. Allah ömür ve sağlık nasip etsin yeterki.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025