![]() |
Çok teşekkürler mustafa bey :)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Araştırdım ama şu anda çekik gözlü tüm Japon insanlarını birbirinden ayıramamak gibi bir durumdayım. Bu kaktüs türünün tam adı nedir?
Eklenti 483538 |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 483954
Kntlmelek arkadaşımızın bana hediye ettiği kaktüslerden birtanesi kendisi.(Tekrar teşekkür ederim.) Üzerinde yeni oluşumlar var.Serçe parmak kadar bile değil. Çiçek açacak olabilir mi? İsmini bilmediğim için araştırma yapamıyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
1 Eklenti(ler)
|
Atlas(Epiphyllum) ya da Selenicereus grandiflorus olsa gerek Sevgili Kelebek Çalısı ama atlas tespitim, kendi içimde çok ağır bassa da kesin olarak ayırt edemedim ;)
|
Alıntı:
|
Evet ya elbette pitaya :D
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Isım ve bakımı hakkında bilgi verebilir misiniz?Bir türlü düzelmedi:(
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar fotoğraftaki minik canavarın türü hakkında yardımcı olursanız sevinirim
|
Alıntı:
|
Bu kaktüsün adı nedir?
2 Eklenti(ler)
|
Bu kaktüsün adı nedir?
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekürler çiçek2000 iyi akşamlar
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
isim konusunda yardım bekliyorum
|
çok değişikler..
|
1 Eklenti(ler)
bu kaktüsün adı ne arkadaşlar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok değişik
|
?
bilmiyorum
|
Alıntı:
|
1276 mesajdakine yardımcı olurmusunuz?
|
1 Eklenti(ler)
Kurallara aykırı mı oluyor bilemiyorum ama elimde toplu halde fotoğrafları var. Küçük kızım fırsat vermediğinden tek tek çekmedim. Hiçbirinin türünü ve adını bilmiyorum. Hala marketten aldığım halleriyle duruyorlar. Zarar görmeden isimlerini öğrenip, nasıl bakım ve toprak isterler araştırmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
|
Alıntı:
1- Aloe juvenna 2- Haworthia limifolia 3- Net göremedim ama Haworthia ile Gasteria hibriti olabilir. 4- Aloe Ferox |
Ilginiz için çok teşekkür ederim Mustafa bey., mutlu ettiniz beni.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025