![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu resimdeki çiçeğin isimini öğrenebilir miyim,şimdiden teşekkürler;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Elaeagnus umbellata, Güz zeytini;) |
acep adın ne olaki ?
2 Eklenti(ler)
:confused: :confused: Selamlar, bahçemizde son 4 yıldır gittikçe çoğalan sarı çiçekler açan bir bitki var, yaprakları şakayığa benziyor, çiçekler tek kat sade, toprak altında kalan kökleri kışın uyuyor, ilkbaharda eski köklerin üzerine hızla gelişiyor ve gittikçe yayılıyor...Yabani bir tür ama familyasını bilmek istiyorum...Teşekkür ederim.... :(
|
Alıntı:
Nakkaş sarmaşığı. |
2 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar, sipariş üzerine acem halısı diye getirttiğim çiçeklerin, bir tür sedum olduğundan şüpheleniyorum bu konuda bilgili,uzman arkadaşlardan yardım istiyorum . şimdiden çok teşekkür ederim.Eklenti 390848
Eklenti 390849 ilk defa fotoğraf yüklüyorum umarım bir yanlışlık yapmamışımdır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hala cevap bulamadım
Alıntı:
Balkonda ismini bilmedigim bu çiçek uzadı gitti :p getiren arkadasım dediki çok güzel çiçekleri var. Henüz göremesemde bekliyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
güncelleme
:confused:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir? Çiçeksiz ve nane kokulu.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Adı : Rus ortancası - Kısmet ağacı - Clerodendrum bungei |
1 Eklenti(ler)
Komşumun veridiği bu bitkiye kendisi ıtır diyor ama. Itırın yaprak yapısından farklı ve yaprakları kokulu değil. Adını bilen varsa lütfen yazabilir mi?
Eklenti 391808 |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu bitkinin adi nedir?
|
4 Eklenti(ler)
Yer : Dere Mesire Alanı
Tarih : 18 Nisan 2013 Kemalpaşa,İzmir Çalı türü gibi olan bu meyveli bitki nedir acaba..? Saygılarımla, |
2 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu bitkinin adi nedir?
|
Hangi palmiye türü?
2 Eklenti(ler)
Geçen sene temmuz ayında vatanından (Antalya/Side) söküp suya koya koyduktan sonra Ankara'da zorla köklendirip saksıya diktiğim bu güzel palmiye türünün ne olduğunu merak ediyorum :)
Tahminen yelpaze palmiye ama sanırım küçük olduğu için anlaşılmıyor belki de başka bir türdür. Bu sıralar sürekli yaprak çıkarıyor :) hurmaların yanında baya büyüdü getirdiğim güne oranla. Eklenti 392175 Eklenti 392176 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir?
|
İsmi Hippeastrum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba bu çiçeği bugün gördüm. Kaya dibinde bulunuyordu. Rakım 100-120 m ama sahille arada belirgin bir iklim farkı yok. Nedir bu?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba, çiçekçiden aldım ancak adını bilmiyordu. Doğrusu bende ilk kez görüyorum. Bu fotoğrafı pembe küçük çiçek yazınca internetten tesadüfen buldum. Adını bilen olursa yarın da ilgili yere kendiminkinin fotoğraflarını eklerim ***.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025