|  | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Yanılmıyorsam bu çalı Kurtbağrı / Ligustrum Vulgare. | 
| 
 Alıntı: 
 Sorduğunuz bitki Sarı Çalı Papatyası / Euryops pectinatus olsa gerek. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Teşekkür ederim ...Selamlar... | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 sayın ipektuğçe lilium candicum olduğunu sanmıyorum, muhakkak zambakgillerden ama bizim buralarda mezarlık çiçeği olarak bilinir,gerçek adını öğrenmek istemiştim | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 (kırmızı çiçekli cestrum (Cestrum elegans) Melisa, Kolonya çiçeği, Parfüm Çalısı | 
| 
 bu çiçeğimin adı nedir? Yardımcı olur musunuz? 1 Eklenti(ler) Eklenti 377965 ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim Plectranthus Australis - Parlak Mustafa Olabilir teşekkürler coskun8553 | 
| 
 bu da ikinci ismini bilmediğim çiçeğim 1 Eklenti(ler) | 
| 
 2 Eklenti(ler) Büyükada'da gördüğüm bu bitki nedir acaba, ilk defa görüyorum. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 iki mesaj için de teşekkür ederim coskun8553 | 
| 
 2 Eklenti(ler) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Bir kaç gün önce bu yabani bitkinin adı nedir başlığı altında da sorulan bitki değil mi bu ? Sn. herbaryum yanıtlayarak Platycerium sp. olduğunu belirtmişti (ama mesajlar silinmiş) ve aynı fikirde olduğum için beğenide bulunmuştum. Hala aynı fikirdeyim. | 
| 
 Bu bitkinin, çiçeğin adı nedir? 2013 (Sormadan önce ilk mesajı okuyun) 1 Eklenti(ler) | 
| 
 Bu bitkinin, çiçeğin adı nedir? 2013 (Sormadan önce ilk mesajı okuyun) 1 Eklenti(ler) Eklenti 379103 Bu kaltus turu nedir, cicegi, meyvesi olur mu, asi cogaltma yapılır mı acaba | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Sayın tk646 fazla bilgim olmamakla beraber ısrarla sorduğunuz için anladığım kadarıyla bitkiniz kamelya. Ama fotoğrafın net olmaması cevap vermekte zorluk yarattığını düşünüyorum. Siz kamelya gibi bakın derim. Kolay gelsin | 
| 
 Sn.kudret bey. sorduğunuz bitki tam olarak benim kitabımda yer alıyor. Ama sanırsam ve yanlış değilsem sizin ki baya bir harap olmuş durumda kitaptaki tam adı Platycerium bifurcatum (geyik boynuzu) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 1 Eklenti(ler) Almanyali Spraxis | 
| 
 Bu bitkinin, çiçeğin adı nedir? 2013 (Sormadan önce ilk mesajı okuyun) 1 Eklenti(ler) Alıntı: 
 pilosocereus azureus turune cok benzior.. Eklenti 379338 | 
| 
 Alıntı: 
 merhaba, Sevgili gizsu, bu bitkinin ismi Spraxis. bende de var balkon başlığıma ekledim. sevgilerimle | 
| 
 Alıntı: 
 merhaba, sevgili sero 90, bitkiniz kaktus olduğu için, bu kaktusun turu nedir başlığında sormanız gerekli, orda bilen mutlaka vardır. sevgilerimle | 
| 
 merhaba, Sevgili Tohumcu Nilgun, bu bitki campanula. sizinki katmerli, yalınkat olanı da var. sevgilerimle | 
| 
 Alıntı: 
 Sarmaşık türünde bir bitkiyse meyvelerinin şeklinden Ficus Pumila olabileceğini düşünüyorum. | 
| 
 Sayın üzüm, cevabınız  için çok teşekkür ederim  ama sarmaşık değildi ağaç formunda,  yaklaşık olarak 3mt. boy 2-3 mt. eninde idi.:o | 
| 
 1 Eklenti(ler) Bu soğanlı bitkinin adını öğrenebilirmiyim.? Geniş yapraklar ona ait değil. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Teşekkür ederim sayın herbaryum | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Sayın jineop, çok teşekkür ederim. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| Forum saati Türkiye saatine göredir. 
GMT +2. Şu an saat: 04:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) | 
	Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025