![]() |
Alıntı:
|
Sevgili Berduray bu çiçeklerden birinin saksısında çıktı. Akşam sefası olduğunu sanmıyorum bunun tohum kapsülü oldukça büyüktü. biraz daha yapraklansın bakalım ne çıkacak:) Yine de teşekkürler.
|
benim bitkimi tanıyan yok mu? :((
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
bu bitkinin adı nedir? bilen var mı
|
Sevgili Lun@tiC,
Bitkiniz Clerodendron' a benziyor. Alt yapraklarından birinin ucundan biraz koparıp, iki parmağınızın arasında ezin. Kötü kokuyorsa Clerodendron' dur. |
bitki şöyle ortaya çıktı ben iznikte bir okaliptus ağacının tohumlu dalını kesmiştim kasımda o tohumları saksıya attım ve bu bitkilerden onlarca çıktı fakat şimdiye sadece 2 tane kaldı okaliptus değil bu haliyle ve yaprağını da ezdim kötü bi koku yok sadece çok az acı kavun vardır ya onun kokusundan var başka bilgisi olan varmı acaba bu arada orhan bey teşekkürler
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
(Viola canina , Viola rupestris vaya Viola reichenbachiana lardan biri. :)) (Gölge sever. Genelde kuytu çalı diplerinde büyür. Çok güzel kokar. Yazın kurur, baharda tekrar yeşerir,) |
Alıntı:
|
http://www.mayberryassociates.com/Im...eliad4edit.jpg
Bu bromeliad türünün adını bilen var mı? Vriesea sanıyorum ama emin olamadım... |
1 Eklenti(ler)
Bitkinin adını bilen yardımcı olabilir mi?
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu bitkinin adı nedir
1 Eklenti(ler)
Bu bitki yaseminn hangi türüdür.
|
1 Eklenti(ler)
Resimdeki çalı cinsi bitkinin adı nedir.
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adını öğrenebilirmiyim.
|
3 Eklenti(ler)
İlk resimdeki ortanca ve lavanta dışındaki bitkilerin isimlerini rica edebilirmiyim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Her bitkiyi farklı bir mesajla sormalısınız. Bu şekilde yeniden düzenlerseniz iyi olur. Son resimdeki bitki Cordyline. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adını bilen var mı? Teşekkürler şimdiden. ;)
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Sn.Shiva bende paşa kılıcı diye biliyorum ama uzayanlardan değil
|
1 Eklenti(ler)
Kardeş Kanı
Kırmızı yapraklı çiçeğin ismini merak ediyorum. Eklenti 135364 Arkadaşlar bir akrabam bana çiçeğin isminin Kardeş kanı olduğunu söyledi ama google dan bulamadım,tanıyan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Çünkü yanlış bir bakım yapmak istemiyorum. |
Sevgli oppss! ve merkürvenüs teşekkür ederim =)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Bu bitkiyi biliyor musunuz 2 ?
Kuşotu (Stellaria media) na benzettim. |
Alıntı:
Herbaryum dediği gibi, ceratium ssp ya daha çok benziyor. Ama alt türü ne acaba? |
http://www.agaclar.net/galeri/displa...?imageid=16154
Bu çiçeğe ponpon gül diyorlar konu başlığı arıyorum ama, sitede bulamadım.. Gerçek ismi nedir? |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025