![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
sanırım 'gündüz sefası' denilen bahçe sarmaşığı.. latince adını bilmiyorum..:o saygılar.. |
Alıntı:
|
O sarı güzel, mandevilla gold, çalı formunda değil mi?.
İlk ikiside çok güzelmiş, quisqualise benziyor. adını bilmiyorum. Sarılıcı mı? Kokulular mı? :))). |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yurt dışında görmüştüm. Kırmızı Ixora dan çit yapmışlardı. Muhteşemdi.
|
Çok iyi yapmışsın. Güle güle büyüt. Çiçekleri çok güzel.
Kokulu mu? |
2 Eklenti(ler)
Yol kenarında rastladığım ve topladığım kötü kokulu bu güzel çiçeğin adı nedir.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir?
|
Alıntı:
Saygılar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Biraz daha geniç açıklama buldum sayenizde:D Verbenaceae Latince Adı : Clerodendrum bungei ADLARI Türkçe Adı : Pembe çiçekli Kısmetağacı Diğer Adları : Rus Ortancası Sinonim Adı : Clerodendrum foetidum Bunge, Clerodendron foetidum İngilizce Adı : Rose glorybower, Cashmere Bouquet, Mexicali Rose, Mexican Hydrangea SİSTEMATİK Alem : Plantae Bölüm : Kapalı Tohumlu Sınıf : Çift Çenekli Takım : Lamiales Familya : Verbenaceae Cins : Clerodendrum Tür : Clerodendrum bungei Steud. |
Alıntı:
Sevgiler... |
Geceleri yaprakları kapanan bu bitkinin adını yazar mısınız.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Jezebel,bu çiçek için Plumeria diyen ben değilim sizsiniz. :) Siz Plumeria olabilir deyince, ben de Plumeria diyelim o zaman dedim. ( Bu arada bu fotoğraflar video kameradan alındığı için çözünülürlüğü düşük. Yani oradaki bitki gerçek bir bitki , sadece daha net görünsün diye renk ve ışık düzeltmesi yapılırken pastel bir görünüm oluşmuş... )
Saygılar... |
Alıntı:
|
Sn.NaciG,
ben öyle demiş olabilirim, bu kaliteden bir resim üzerinden tartışmak anlamsız. Canna Lily son kararım.Size düşen görev Google'de Canna Lily olarak görsel arama yapıp " evet bu " veya " hayır değil " demek. Bakın, görsel arama yapın, sonra da kararınızı verin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
2 yıldır ilgilenemediğim, öylece kendi kendine büyüyen bu bitkinin adı nedir? Bir üyemiz tohumdan göndermişti.
|
Adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Aldığım çiçekçi de adını bilmiyordu.Kokusuz olan bu çiçeğin adı nedir?
|
1 Eklenti(ler)
Bu resimdeki çiçekten bahçemde var. Ancak ismini bilmiyorum. Bilen var mı ?
Teşşekkürler. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
bu nedirbilen var mı ?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025