![]() |
Alıntı:
Bitkiyi tanıyorum ama adını hatırlayamadım, çiçek açmıyor ve menekşe değil. Bu benim görüşüm. (Herbaryum'un gözünden kaçmış olmalı, yetişir şimdi. ) :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili ykolko Arap Fulüne benziyor ama, Ustalar daha iyi bilirler gerçi ;)
|
Sevgili bettyycim bana gönderen arkadaşda arap fulu demişti ama tüm interneti taradım bulduğum resimlerdeki yaprak yapısını bir türlü benzetemedim,sizde ismini ben yazmadan bana söylenen ismi tekrarlayınca içim rahatladı,bir seneye yakındır özenle bakıyorum,ilginize teşekkür ederim.
Formda bir tek bu linkdeki resimle eşleşiyor http://www.agaclar.net/forum/showpos...16&postcount=2 şimdi emin oldum. Tekrar teşekkürler. |
Alıntı:
|
Sevgili Sdurul ilk çiçeğiniz pitos olabilir.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu resimleri ormanda çektim,göletin kenarında. Boyu çok uzun olduğu için ancak iki resimde göstereceğim.
yaprakların arasından neredeyse 50-60 cm.lik bir sap çıkıyor.Ucunda da tomurcuklar...Nasıl açacağını merak ediyorum. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
bu bitkinin adı nedir? Bilen varsa ve yazarsa sevinirim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 224796
Bu bitkiyi tanıyan var mı ?Tohumdan bir sürü çıktı.İsmini yazmıştım ama su gelmiş silinmiş. Poncirus trifoliata Poncirus trifoliata (Üç yapraklı portakal) Teşekkür ederim sevgili Güngör Salman ve Lir |
3 Eklenti(ler)
Bu bitkinin (bitkimidir bilemedim) adı nedir?
Ankara çubukta evin önünde çimlerin arasında yosun gibi görünüyor ama sümüksü bir yapısı var. [ATTACH][ATTACH]Eklenti 224804[/ATTACH][/ATTACH] |
Alıntı:
sanırım:p |
Alıntı:
Bu çiçeğe benziyor ama yine de tereddütlerim var. "Rosa Banksiae" http://www.um.es/eubacteria/Rosa_banksiae.jpg olabilir mi acaba ? Saygılarımla, |
Alıntı:
|
Herkese merhaba
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu çiçeğin adı nedir? Birde ben bu çiçeği kurumuş saksıdan aldım suya koydum acaba diksemiydim yardımınızı bekliyorum.
Eklenti 224903 Eklenti 224904 Eklenti 224905 |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
sayın ahmetisat bitkiniz antoryum flamingo çiçeği resmini yüklemeye çalıştım ama sizdeki çok yıpranmış görünüyor.. dikimi konusunda ben olsan hemen torfa diker ve çok sulamadan kurtulmasını beklerdim.. yinede bir bilene sorun.. |
Alıntı:
Yardımın için teşekkür ederim ama çok açıklayıcı olamamış malesef :) sayın herbaryumdan destek bekliyoruz o zaman. |
Alıntı:
2. Muhtemelen Trabzon hurması. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025