![]() |
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir?
|
Alıntı:
Saygılar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Biraz daha geniç açıklama buldum sayenizde:D Verbenaceae Latince Adı : Clerodendrum bungei ADLARI Türkçe Adı : Pembe çiçekli Kısmetağacı Diğer Adları : Rus Ortancası Sinonim Adı : Clerodendrum foetidum Bunge, Clerodendron foetidum İngilizce Adı : Rose glorybower, Cashmere Bouquet, Mexicali Rose, Mexican Hydrangea SİSTEMATİK Alem : Plantae Bölüm : Kapalı Tohumlu Sınıf : Çift Çenekli Takım : Lamiales Familya : Verbenaceae Cins : Clerodendrum Tür : Clerodendrum bungei Steud. |
Alıntı:
Sevgiler... |
Geceleri yaprakları kapanan bu bitkinin adını yazar mısınız.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Jezebel,bu çiçek için Plumeria diyen ben değilim sizsiniz. :) Siz Plumeria olabilir deyince, ben de Plumeria diyelim o zaman dedim. ( Bu arada bu fotoğraflar video kameradan alındığı için çözünülürlüğü düşük. Yani oradaki bitki gerçek bir bitki , sadece daha net görünsün diye renk ve ışık düzeltmesi yapılırken pastel bir görünüm oluşmuş... )
Saygılar... |
Alıntı:
|
Sn.NaciG,
ben öyle demiş olabilirim, bu kaliteden bir resim üzerinden tartışmak anlamsız. Canna Lily son kararım.Size düşen görev Google'de Canna Lily olarak görsel arama yapıp " evet bu " veya " hayır değil " demek. Bakın, görsel arama yapın, sonra da kararınızı verin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
2 yıldır ilgilenemediğim, öylece kendi kendine büyüyen bu bitkinin adı nedir? Bir üyemiz tohumdan göndermişti.
|
Adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Aldığım çiçekçi de adını bilmiyordu.Kokusuz olan bu çiçeğin adı nedir?
|
1 Eklenti(ler)
Bu resimdeki çiçekten bahçemde var. Ancak ismini bilmiyorum. Bilen var mı ?
Teşşekkürler. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
bu nedirbilen var mı ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın edis2209 sorduğun balonlu bitki Japon feneri (Cardiospermum halicacabum)
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Sayın lir,çok teşekkür ederim.Epeydir araştırıyordum bir türlü bulamamıştım.Çok güzel bir çalı bitkisi,ancak bakımı hakkında hiç bilgi edinememiştim,işimi kolaylaştırdınız,sağolun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çoban Değneği (Polygonum baldschuanicum) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Eriobotrya japonica , Malta eriği çekirdeği ekmiş olabilir misiniz? |
Alıntı:
Malta eriği ekmedim, ama kargaları bilirsiniz. Onların hırsızlık mallarının zulası mı oldu balkon acaba ?. Komşunun iyi cins Turuncu vardı, evini müteahhide verince 1 meyvesinin tohumlarını ve İZMİR-Bostanlı çiçek festivalinden tek 1 meyvesini 5 Tl. vererek aldığım çok sevdiğim Kamkat' tan çıkan tohumları vede kardeşimin Migros' tan aldığı Pomelo meyvesinin tohumlarını ekmiştim farklı saksılara. Çıkmayınca saksı topraklarını bozup harmanladım ve yeni saksılara aldım. Birinden bu çıktı. İlginize teşekkürler. Saygılar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025