![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1. Dahlia
2. Kına çiçeği (Impatiens balsamina) Sn. Karalale |
Alıntı:
|
Aynen öyle Sevgili Karalale ;)
|
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adını biliyormusunuz..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bitkinin yapraklarında keskin bir koku var, adaçayı kokusuna benziyor.. Sarmaşık gibi, dallar aşağıya sarkıyordu ben çubuğa bağladım. Satıcı küçük çiçekler açtığını söyledi. İsmini bilen var mı?
Eklenti 231089lları |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
3 senedir yetiştiriyorum. Kedi nanesi diye satmışlardı. Ama değilmiş. Kedim yemiyor, kokusu elmaya benzemiyor:) Ama eminim... Birde buna çok benzeyen yaprakları daha etli ve uçları kıvrık kıvrık olan Plectranthus coleoides var. |
Gerçekten Passiflora Edulis mi yetiştiriyorum? :)
2 Eklenti(ler)
Merhaba,
Yine bu siteden paylaşımla edindiğim çelikler büyüdü ama geçenlerde forumda ilgili bölümde eklenmiş olan bir Passiflora Edulis (mor ve meyvesi yenebilen bitkiden yetiştirmek istiyorum) fotoğrafı kafamı oldukça karıştırdı çünkü bitkilerimizin yaprakları birbirlerinden çok farklı. Benim bitkimin fotoğrafları ekte... Bitkimin türü hakkında destek olabilirseniz çok sevineceğim. Şimiden çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
2 Eklenti(ler)
Fotoğrafta görülen bu bitkinin adı nedir? Aşkın Göz Yaşları deniyor yavrularını yaprak kenarında büyütüyor.
|
Alıntı:
kalanchoe daigremantiana |
1 Eklenti(ler)
Fotoğraftaki bitkinin latince adı nedir? Yıldız Çadırı diye bir isim verilmiş doğruysa harika!
Kırmızı yıldız çiçekleri var(beyazı da varmış). |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2058 |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkiye yaban ispanagi dediler ama emin degilim.Nedir nerelerde kullanilir bilen var mi acaba?
Ispanak agaciymis.Chenopodium giganteum Tesekkurler sevgili Lir.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ikiside olamaz. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hatalı cevap |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025