![]() |
Alıntı:
Saraypatı. |
Alıntı:
|
Sayın öznur, çiçeğinizin adı: Kanarya Gülü Çiçeği (Kerria)'dır. Fakat gül cinsinden değildir.
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 201182
Arkadaşlar tohumdan yetiştirdiğim bitkimin clemantis olduğunu düşünüyorum .Başka tohumlar da vardı.Bilen bir arkadaşım yardımcı olur mu? |
Sağdaki Kalanchoe beharansis sol dakinin yapraklarıda kalanchoe benziyor fakat yaprak yapısını net göremiyorum.
|
Sayın Jezebel, Alyogyne huegelii olabilir.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Biber saksımın içinde çıkan bu misafir bitki nedir acaba? Birde çiçek açtı bu aralar. Koparmaya kıyamadım.
|
1 Eklenti(ler)
iyi günler, bu bitkinin ismi nerdir acaba. teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok teşekkürler ama yaprakları benzemiyor gibi. Resimlerden birinde özellikle yaprakları çektim. Maydanoz yaprağına benziyor. Geranium' un yaprağı daha değişik geldi bana. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Püsküllü çiçekleri ve geniş yaprakları varmış. Tohumu veren tanıdıklarım adının ne olduğunu bilmiyorlarmış. Bahçeye ekeceğim. Bu çiçek tohumunun adı nedir?
|
Benim bahçemde de var limon sever. Kırmızı büyük yaprakları oluyor. Yaklaşık 1-1,5metre boylanıyor.Havalar soğuyunca ölüyor. Her sene tohumunu alıp yeniden dikiyorum. Çok gösterişli birbitki bence.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tohumunuz Hint Yağı Bitkisi'ne (Ricinus Communis) ait galiba. Ağaçlar.Net'de tohumlar için ayrı bir başlık var. Tohumları orada soruyoruz. |
Alıntı:
Tohum başlığını bilmiyordum. Uyarınız için de teşekkür ederim. Daha dikkatli olacağım bundan sonra :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
clematis değil, clematis tohumdan çimlendirdim. Önce sanki mor fasulye gibi oval ve alacalı morluk içeren yaklaşık 1 cm e yakın bir sertlik çıkıyor , sonra ortadan clematis yaprakları geliyor. Sarı yasemin olabilir... Sevgiyle... |
Alıntı:
http://yabanicicek.com/erodium-moschatum.php |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025