![]() |
Alıntı:
Foruma Yüklenmediği İçin Görünmeyen Fotoğraflar Ağaç Minesi, Çalı mine (Lantana camara) |
Alıntı:
Cevap için de çok teşekkür ederim. Harikasınız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bahçemde bir ağaçcık
2 Eklenti(ler)
Bahçemde bulunan bu bitkiyi tanımak istiyorum.
|
Alıntı:
|
Sinegella diye öğrendim ancak internette hakkında bu isimle bilgi bulamadim. Umarım fotoğrafı yükleyebilirim.
http://hizliresim.com/dB0DOX |
Alıntı:
dır o :) |
Alıntı:
|
Bu bitkilerin türleri nelerdir?
4 Eklenti(ler)
Merhaba Bu bitkilerin türleri nedir ?
(Not: Tohumlarını Aliexpress'ten almıştım. Yaprak biçimlerine bakarak aldığım tohumlarla alakasız şeyler geldi.. (Ortanca, gloxinia, phlox, hoya, violet ) |
Alıntı:
|
Hoya cornosa
|
1 Eklenti(ler)
Feslegen saksisinin icinde kendiliginden cikan ve bibere benzettigim bu bitki nedir acaba? Cicek aciyor ama hic meyveye donusemiyor. Ayrica her bitki icin turlu turlu karisim yapip zararlilarla bogusurken bu sapasaglam duruyor. Hicbi seyden etkilenmemis.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir, teşekkürler.
|
Sayın, Selma 321;
Çiçeğin adı: Kartopu. |
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar elimde nerden geldiği belli olmayan tohumlar vardı ektim bu bitkiler yeşermeye başladı ne olduğunu bilmiyorum.
Yabani bitki mi acaba ?:confused: |
Alıntı:
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
kandırıldık iyi mi :(( neyse yemeklerde kullanılır :)))
bu semizotları akşamları yapraklarını iç içe kapatıyor mu peki. Çünkü şu an fark ettim kapanmışlar. |
Kesinlikle semizotu.
|
Bu sarmaşık yeni adını bilmeden aldım : )https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f77122057c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...786390e0c0.jpg
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Sundevilla
|
1 Eklenti(ler)
merhaba. bu bitkinin adi nedir ?
|
Alıntı:
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
1 Eklenti(ler)
Yine saksida kendi kendine cikan bir bitki. Biberi animsatiyor ama salkim halinde biber de gormedim.
|
Alıntı:
|
Sonunda bulduk sayenizde. Etrafimdakiler bilemedi genelde. Yabani bir bitki sanirim. Kullanilabilirligi dusuk gibi ama olsun. Renk katti saksiya.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir?
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adını bilen var mı zakkumgillerden gibi geldi bana ama emin olamadım
|
Alıntı:
|
Bu çiçeğin adı nedir?
2 Eklenti(ler)
Merhaba,
Yeni aldığım çiçeğin adını satın aldığım yerdeki görevli dahi bilmiyordu(sanırım o da benim gibi acemiydi) Lütfen bilen varsa söylesin ki bakımını araştırabileyim, Şimdiden teşekkürler. |
2 Eklenti(ler)
Bu bitki saksıda kendiliğinden büyümüş çiçeğe benziyor ama ne olduğunu anlamadım. Bilin varsa yardımcı olabilir misiniz??
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeklerin ismini bilen var mı acaba arkadaşlarımdan dal alıp ektim ama ne oldugunu bilmediğim için nasıl yetişeceği hakkında hiçbir fikrim yok
|
Bu bitkinin ismi nedir
2 Eklenti(ler)
Merhaba değerli forum üyeleri.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025