![]() |
Alıntı:
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...415_093048.jpg
http://www.agaclar.net/forum/attachm...415_093153.jpg Acaba bu resimdeki bitki karakafes otu mudur? Cok tesekkurler |
Yaprakları fındığa benziyor....
Yaprakları fındığa benziyor....
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
bu bitkinin adını bilen var mı acaba.soğan olarak gelmişti ektim .bu hale gelince çok hoşuma gitti adını merak ediyorum.teşekkürler
|
Alıntı:
|
çok teşekkür ederim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu ciçegin adı ne arkadaşlar
|
Alıntı:
|
Diğeri pembe renkte olduğu için benzetemedim sanrırım. Teşekkürler A_NOMAD
|
2 Eklenti(ler)
Merhabalar pazarcı amca bize Giresun papatyası diye verdi cok beğenerek aldık ama bu isimle nette bulamadım bakımı ile ilgili bilgiyi. Çiçeğin ismini bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
|
Alıntı:
|
Cok teşekkür ederim sevgili Akcabardak :)
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Tekrar merhaba karısık çiçeklerden olusan paketten cimlendirdiğim tohumlar fide oldu fakat ben hangi fidenin ne çiçeği oldugunu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
|
3 Eklenti(ler)
Birde bunlar..
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim A_NOMAD, ne var ki google görsellerinde Gilia tricolor diye çıkan bitkiler pek benzemiyor benim bitkime. Çiçekleri tamam ama yaprakları farklı. Bizim çiçeğin yaprakları tıpkı çam gibi, iğne yapraklı ağaçlar gibi ama dokusu yumuşak.
|
Alıntı:
Elbette bu benim görüşüm :) |
Aynı aileden olabilir, evet ama yapraklar büzüşmüş değil, hep bu şekilde. Gidebilirsem bu haftasonu aldığım yere gidip bir sorayım bakalım. Teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Tesekkur ederim Sevgili Betul.
|
2 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Pembe yonca çiçeği fiyatı Dünya Piyasaları'de. | Satıcılardan toptan ve perakende pembe yonca çiçeği uygun fiyatla alın 16 | AllBiz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 549632
Bu cicegi taniyqn adini bilen varmıııı |
Alıntı:
Sizin yönlendirmenizle eriştiğim şu sayfadaki fotoya göre bendeki bitki Chamelaucium axillare gibi görünüyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
3. kare Kozmos çiçeği (Cosmos bipinnatus) 7. kare Aslanağzı (Antirrhinum) |
Teşekkür ederim sevgili Mücevher çalısı. Paketi attım maalesef :( Aslanagzı bir sürü fide aldım geçtiğimiz hafta pazardan hic aklıma gelmedi elimdeki fidelerin aslanağzı olabileceği :( Kozmos cicegini ise ilk defa duydum. Tekrar teşekkür ederim :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu minik fide balkondaki büyük saksıların içinden çıktı. Bunun gibi bir kaç tane var. İki yıldır çok tohum karıştı topraklara. Ne olduğunu bilen var mı acaba?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025