![]() |
2 Eklenti(ler)
Yol kıyısında bulup diktiğim, elimi deyince nanemsi hos olmayan bir koku çıkaran bu bitkinin adı nedir?
Güngör Salman Ruta graveolens ( Sedef otu ) |
İsimsiz ağacım çiçek açtı
4 Eklenti(ler)
Duranta erecta
Daha önce de bu ağacın adının ne olduğunu sormuştum, cevabını alamamıştım. Şimdi ağacım çiçek açtı ve vanilya gibi kokuyor, belki yardımcı olabilirsiniz. |
3 Eklenti(ler)
Dişbudak Yapraklı Akçaağaç
Acer Negundo Sakaki teşekkürler. kendiliğinden bitiveren ve ağaç olduğunu düşündüğün canlının adı nedir acaba? |
2 Eklenti(ler)
|
Bu ne ağacı?
1 Eklenti(ler)
Fotografı bugün çektim. Üzerindeki meyvalar kıpkırmızı olacak bir iki hafta sonra. Minik meyvaların sekli ve tadı alıç'a benziyor. İcindeki çekirdekler de alic çekirdeği gibi.
Ağaç Kabatas sahilindeki Park'ta. 2 ağaç yanyana. Bu ağacın adı nedir? Teşekkürler. Cotoneaster lacteus-Taş Elması 'na benziyor. Meraklı Amatör |
Hünnap olabilir mi?
1 Eklenti(ler)
Evdeki saksıların dibinden çıkıp büyüdü. Elime neyin çekirdeği geçse ilk bulduğum toprak parçasına gömüyorum. Sonra da malum sonuç: unutuyorum. Fotograftakiler iki ayrı saksıda. Hünnap olabilir mi?
Sakız Ağacı Sakaki |
2 Eklenti(ler)
Uzun zamandır, adını öğrenmek istediğim bu ağaçcığın fotoğrafını, ancak yükleyebildim.
Adını bilen arkadaşa şimdiden teşekkür ederim. Broussonetia Papyrifera Tutmos Eklenti 337677 Eklenti 337678 |
bu bitkinin adi nedir ?
1 Eklenti(ler)
brachychiton populneus
Orhan Özbilgiç herbaryum Sakaki Arkadaslar adanada toplanan bu bitkiyi taniyormusunuz/? |
irandan gelen acem guzeli
1 Eklenti(ler)
Gardenia jasminoides
merhaba Arkadaslar yardimlariniz icin tesekureder ikinci bitkiyide kafkasyada cektim ama Irandan gelmis bakalim kim bilicek |
bu mevsim cicek aciyor
1 Eklenti(ler)
justicia carnea
bu guzel cicegi bilen varmi ?> |
Bu bitkinin adı ne?
2 Eklenti(ler)
Bu bitkiye ağaç mı sarmaşık mı demek daha doğru bilemediğim için hem gövde hem dal fotoğrafı koyuyorum. Adı nedir?
Hanımeli Çiçeği Lonicera periclymenum Sakaki |
1 Eklenti(ler)
Ficus lyrata olabilir.
Keman Yapraklı Kauçuk , Pandora Kauçuğu herbaryum Bu ağacın adı nedir? Resim şubat ayında çekildi. Eklenti 352912 |
1 Eklenti(ler)
Fraxinus angustifolia
Sakaki Fraxinus syriaca muhtemelen herbaryum Bu ağacın adı nedir? Bu ağacın resmini mayıs ayında çekmiştim. Eklenti 352913 Teşekkür ederim. Umarım mesajı doğru şekilde düzeltmişimdir. :) |
2 Eklenti(ler)
Kerçibogan, Yalankoz, Azgan
Calicotome villosa herbaryum Teşekkürler arkadaşlar.En yakın adayın bu olduğunu düşünüyorum. Dünkü trekking sırasında rastladım bu çalıya.Ne olduğunu öğrenebilirsem ondan bi bonsai yapmayı düşünüyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse varmı ? Eklenti 355927 Eklenti 355928 |
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Cercis Siliquastrum (Erguvan)
Orhan Özbilgiç |
1 Eklenti(ler)
Sophora japonica (Japon Padoga Ağacı)
Orhan Özbilgiç |
cok ozur dilerim ama bu bitkinin adini hala bulamadim
2 Eklenti(ler)
Spiraea cantoniensis
Degerli arkadaslar forumun kurallarina uygun olarak bu bitkinin resimini koyuyorum yardimci olmanizi dilerim |
5 Eklenti(ler)
Ceratonia siliqua, keçiboynuzu.
Kelebek Çalısı Adana'da gördüğüm bu ağacın adı nedir? Yaprakları oval ve bütün olmasına rağmen verevli dalgalı olduğu için dilimli gibi görünüyor. |
2 Eklenti(ler)
Arkadaslar, fotografini bugun cektigim, kisin yaprak dokmeyen bu tur Cali mi, Agac mi, ismi nedir?
Viburnum Rhytidophyllum Sakaki |
2 Eklenti(ler)
Arkadaslar, dun fotografini cektigim, bu mevsimde cicek acmis olan bu agacin adi nedir?
Cornus mas (Kizilcik) kelebek calisi |
Cam Agaci.
2 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu cam agacinin adi nedir? 2. fotograf agacin dal ve yapraklari.
Picea Pungens ( Mavi Ladin ) Sakaki |
2 Eklenti(ler)
Arkadaslar, yapraklari Cam Agaci gibi kokan bu agacin adi nedir?
Elwodi ali ekber |
3 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu Agacin adi nedir :confused:
Aglayan Cam. kalabak peyzaj. |
1 Eklenti(ler)
Begonvil
Sakaki Salkım şeklinde pembe/kırmızı ve beyaz renkte çiçekleri var, Bir tür sarmaşık gibi... Adını biliyor musunuz? http://img.tapatalk.com/d/13/02/19/vyqa2e3y.jpg |
2 Eklenti(ler)
Jasminum Primulinum - Sarı Yasemin
gokselcetin Bu ağacın adı nedir? |
Bu Ağacın Adı Nedir? 2013 (Sormadan önce ilk mesajı okuyun)
2 Eklenti(ler)
Gardenia sp.
kelebek çalısı Bu ağacın adı nedir? |
Bu agacin adini ogrenebilir miyim ?
Cupressus Macrocarpa
Limon Servi gokselcetin Baku`de yasiyorum. Bu agaci bu aksam bir cicekcide gorup aldim. Daha once sorulmus sorularda da bulamadim. Bu agacin adini bilen birisi olursa cok mutlu olacagim. (Klavyem ingilizce oldugu icin turkce karakter kullanamiyorum.) Herkese selamlar. http://img856.imageshack.us/img856/6...0227204352.jpg http://img717.imageshack.us/img717/8...0227204406.jpg |
1 Eklenti(ler)
Arkadaslar, fotograftaki agacin adi nedir?
Chamaecyparis lawsoniana herbaryum |
1 Eklenti(ler)
Arkadaslar, birde bu agacin adini ogrenebilirmiyim?
Buxus sempervirens ( Simsir ) herbaryum |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025