![]() |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Gardenias |
Alıntı:
Siz normal şekilde ağacın adını yazacaksınız, o kadar... Sayfanın ilk mesajı |
Alıntı:
|
Alıntı:
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
3 Eklenti(ler)
Bu ağaç ne ağacı bir tanıdığım erik ektim bu çıktı diyor fakat eriğe hiç benzemiyor gibi :D :p
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Yetişmiş haldeki yaprakların fotoğrafını çektim, sanırım ağacın ne olduğu şimdi anlaşılabilir.
(Önceki mesajımı ve yaprakların fotoğrafını sildim) Mazı meşesinin bir alt türü (Quercus infectoria subsp. boissieri) Taşlıbahçe |
Alıntı:
keci boynuzu yapraklara benziyor |
Alıntı:
Ağacınız daha önce de yazdığım gibi meşe. Mazı meşesinin bir alt türü (Quercus infectoria subsp. boissieri) |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Merhaba bu ağacın bir akasya olduğuna eminim ama türü nedir? botanikle ilgilenen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İstanbulda oturuyorum ve doğal olarak olmadığını insan tarafından ekildiğine eminim ağacın. Eğer tanımlayamazsanız başka fotoğraflarınıda çekebilirim
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Hoş bir kokusu olan bu ağacın adını merak ediyorum
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba, olgunlaşmamış meyvelerini gördüğüm bu ağacı merak ediyorum. Manisa/Alaşehir, güney yamacı, rakım 900 m
Eklenti 609893 Bir tür cehri (Rhamnus sp) Taşlıbahçe |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
arkadaşlar bu saksıda cıkan ıkı adet bıtkının(bırı agac olacak fıdan) ne oldugunu ogrenmek ıstıyorum:) ilkini ben ekmıstım mınık hurma cekırdeklerınden belkı hurmadır ama bılemedım..:D
|
sayin GLCN, ilk olan kucuk hurma, digeri de kestane olabilir mi? Resimler cok net degil.
|
Alıntı:
|
Minik bahçemde görülen bu ağaç adayı nedir acaba?
Yapraklarını limon ağacına benzettim ama sanki bahçemde olamaz gibi geliyor bir bakar mısınız lütfen? Teşekkürler
http://imageshack.com/a/img922/2091/akkT4t.jpg |
Alıntı:
|
Evet kokladım Defneymiş teşekkür ederim
|
1 Eklenti(ler)
Bu ağacın üzeri şu an çiçek ve tomurcuk dolu, tomurcuklar manolya tomurcuğu gibi konik şekilde ve ufak bir tavuk yumurtası kadar. Tanıyan var mıdır?
Lale Ağacı (Liriodendron tulipifora) Teşekkürler Taşlıbahçe |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025