![]() |
1 Eklenti(ler)
Petunya
YeniGine Bu bitkinin adı nedir? Ben petunyaya benzettim ama bu kadar büyük petunya olamaz diye düşündüm. Bir çok petunyanın bir araya gelmesinden oluşmuş olabilir mi? Eklenti 571962 |
1 Eklenti(ler)
Mor telgraf çiçeği
Mücevher çalısı |
1 Eklenti(ler)
Calla Lily
Galla Çiçeği a_fan_of_barca Bu çiçeğin adını bilen var mı? |
3 Eklenti(ler)
Merhaba,
Aşağıya genel görünüm, dal yaprak ve gövde fotoğraflarını iliştirdiğim bitkimin adı nedir, merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim. (Bu arada yaprakların bazısı biraz tozlu, kusura bakmayın ;)) Ficus Benjamina Benjamin Bitkisi / Ağlayan İncir Akçabardak Eklenti 572915 Eklenti 572916 Eklenti 572917 |
Kına Çiçeği, Pamela
1 Eklenti(ler)
Bahçeyi ilk yaptığım yıldan bu güne kadar kendi başına tohum dökerek çoğalan bu çiçeğin adını nedir, benim doğduğum yerde buna velvele diyorlar ama gerçek adı vardır.
Çiçeğin adı:Kına Çiçeği, Pamela sayın @A_NOMAD'a teşekkürler |
Stapelia variegata. leş kaktüsü stapelia ve halk arasında Damat bohçası
1 Eklenti(ler)
27 Eylül 2012 de fotoğrafını çektiğim bu çiçeğin adı nedir. çok ilginç bir çiçeği var.
çok çabuk gelişen ve her türlü zor şartlara göğüs geren bir yapıya sahip. Çiçeğin adı: Stapelia variegata. leş kaktüsü stapelia ve halk arasında Damat bohçası imiş. Sayın; A_NOMAD ve serkan_istanbul'a teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
Madımak (Polygonum)
Mücevher Çalısı Teşekkürler.. Bu bitkinin adı nedir? Eklenti 573103 Bu saksıya Ramazan'da hurma çekirdeği dikmiştim, çok güzel gelişti. Saksıda bir de misafir var, bu nedir acaba? |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Kançiçeği, Kırmızı Hevhulma
Lythrum Salicaria Coskun8553 :) Eklenti 574337 Bu çiçeğin ismini bilen var mı ? |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
a_nomad
SCHEFFLERA |
bu çiçeğin adı nedir
1 Eklenti(ler)
|
Bu bitkinin adi nedir
1 Eklenti(ler)
Coleus ( Kolyoz, yaprak güzeli)
NMEL |
1 Eklenti(ler)
Hodan (Kaldırık) Otu
NMel |
2 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir ?
Tagetes minuta A_NOMAD |
4 Eklenti(ler)
Prunella vulgaris
Yara Otu Güngör Salman Bahçemde bir tane çıkan muhtemelen geçen yıl diktiğimi düşündüğüm iki yıllık bir bitki. Ne olduğunu bilemedim. Eklenti 580676 Eklenti 580678 Eklenti 580679 Eklenti 580681 |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkimin adı nedir
Aslanağzı Antirrhinum majus Mücevher Çalısı |
2 Eklenti(ler)
Latinçe adını riça ediyorum
Hibiscus mutabilis Mücevher Çalısı |
Bu bitkinin adi nedir
1 Eklenti(ler)
sardunya
mucevher calısı |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı:
Achimenes Kağıt Çiçeği |
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı:
Hosta - Funkie Sn. Jakin Eklenti 582993 Bu çiçeğin adı: Yaprak Begonya . Sevgihoca Eklenti 582994 |
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı
Dracaena Fragrans |
1 Eklenti(ler)
Bugün migrosta gördüğüm bu güzelliğin adı nedir..
yaprak güzeli(coleus) mücevher çalısı |
1 Eklenti(ler)
Kalanchoe
Kalanşo Akçabardak Merhaba, çok ayrıntılı bir fotoğraf değil ama fikir vereceğini umuyorum. İsmi nedir acaba? Eklenti 583349 |
2 Eklenti(ler)
Begonia Tubehybrida, Begonia Tuberosa
Yumrulu Begonya Muda Bakmayı maalesef beceremediğim bu çiçekli bitkinin adı nedir acaba? :( Eklenti 583613 Eklenti 583614 |
1 Eklenti(ler)
Musa Beşiği, Tradescantia Spathacea / Rhoeo
Muda / lusoari Arkadaşlar bu çiçeğin adı nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi? Eklenti 584254 |
Bu bitkinin adı nedir
1 Eklenti(ler)
Dikenli bu bitkinin adı nedir acaba?
Euphorbia milii A_NOMAD |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Bu sarmaşığın adı nedir acaba?
1 Eklenti(ler)
Sarmaşık (Hedera)
akçabardak |
1 Eklenti(ler)
Yer açelyası, Ankara Çiçeği (Godetia)
Akçabardak Tesekkurler.. Tohumdan yetiştirdim ama bekledigimden farklı bir bitki sanırım. Adı nedir Biliyor musunuz ? |
1 Eklenti(ler)
Emin misiniz? lutfen yardim edin kuruyup sarariyor gun geçtikçe :(
Kasımpatı (Chrysanthemum) coskun8553, akçabardak Teşekkürler:) |
3 Eklenti(ler)
Tradescantia pallida
Mor Telgraf Çiçeği Muda |
Bu bitkinin adi nedir
1 Eklenti(ler)
Yelken çiçeği, Barış çiçeği (Spathyphyllum)
A_nomad |
1 Eklenti(ler)
Kendine has bir kokusu olan bu kurutulmuş bitkinin adı nedir? Doğu Anadolu'dan gelmiş bir tanıdığımıza.
Eklenti 590492 Helichrysum foetidum akçabardak Sanırım Helichrysum foetidum. Bunu görene kadar Helichrysum arenarium ile Helichrysum italicum arasında kalmıştım ama Helichrysum foetidum'u görünce daha bi benzettim. Sonuçta her hâlükârda o bir Helichrysum. |
1 Eklenti(ler)
Çeliğini bugün aldığım bu bitkinin adını nedir?
Sakız sardunya akçabardak |
2 Eklenti(ler)
Euphorbia Milii
Dikenler Tacı A_NOMAD Yeğenimin en son edindiği bitki- dikenleri var gibi, kimlerden olduğunu öğrendikten sonra gerekirse mesajı silip doğru başlık altına taşırım diye düşündüm. (EK: Sukkulent olduğunu öğrendim, fakat mesajı bu konu başlığından silersem cevabı boşa düşecek...) Çok hoş çiçekleri vardı ancak temizlik esnasında hırpalanmışlar biraz :( Eklenti 592296 Eklenti 592297 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025