![]() |
Alıntı:
|
Çiçeğin adı kolyoz, yaprak güzeli. Ama alt türlerinden biri.
|
Alıntı:
Coleus Solenostemon scutellarioides Yaprak güzeli. yüzlerce çeşidi var. |
1 Eklenti(ler)
Merhabalar, daha önce saksımda akdeniz yeşilliği adı altında satılan üç farklı marul vardı. Sonra hane halkından biri yabani ot zannedip üzerindeki tohumlarla birlikte kökünden koparıp attı. :( Saksıya başka yeşillikler ekip de düzenli sulayınca bu ot da arada çıkıverdi. Acaba marul mu yoksa başka bir bitki mi?
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Eğer ampelopsis brevipedunculata ise, meyveleri zehirliymiş... |
Bu bitki nedir
1 Eklenti(ler)
Selamlar...
Fare kulağı diye aldığım ancak resimde görüldüğü gibi çıkan bu bitki sizce fare kulağı mı? Değilse ne olabilir.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. |
2 Eklenti(ler)
Aromatik kokulu bu bitkinin adi nedir.
|
1 Eklenti(ler)
Sedum kamtschaticum
Dam Koruğu Sevgi Durul |
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu belki bir kalanşo turu olabilir ancak bitki Aşkın gözyaşları değil buna eminim. Kenarları tirtikli oldugu için benzettiniz belki de. Yayılıcı bir tür. Govdesinden uzantılar çıkarıyor.
|
Alıntı:
|
Bir park alaninda idi bu çicek. Çabuk tutuyor. Teşekkür ederim sayın Sevgi Durul
|
1 Eklenti(ler)
arkadaşlar bunu yeni aldım üstünde yazıyordu unuttum bakımı, üretimi çoğaltımı hakkında da bilgi verirseniz sevinirim:p
|
Alıntı:
Çuha çiçeği (Primula SP.) Telefondan link veremedim, PC ye geçince düzeltme yaparım. Forumda ilgili başlık mevcut. Link ekledim. :) |
bu salon çiçeğinin ismi nedir
1 Eklenti(ler)
Eklenti 715303
Arkadaşlar bu saksı bitkisini bir arkadaşdan aldım o da ne olduğunu bilmiyor.Çiçek açar mı salon bitkisi mi? Ben güzelce saksıya diktim 2 haftadır bende hiç bir yerde bulamadım ismini bilen varsa bilgi verirse sevinirim... |
Alıntı:
Siz google görsellerden karşılaştırarak daha net bir sonuca varabilirsiniz... Aglaonema modestum'un alacalı ve farklı renklerde olan kültivarları var, sade yeşillerle karşılaştırabilirsiniz... |
1 Eklenti(ler)
Merhabalar,
Bu bitki uzun süredir benle ama türü nedir bilemiyorum, desteğinizi rica ederim :dilli: |
Bu yabani çiçeğin adı nedir
3 Eklenti(ler)
Bahçemde bolca çıkmaya başladı. Keçilerim yerken gördüm, adını ve zehirleme ihtimalini bilen varsa bilgilendirmesinden memnun olurum.
|
1 Eklenti(ler)
Cuphea ignea-hanım sigarası
Köpük bahçe Bu çiçeğin adını rica ediyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ayni familyadan olduğu kesin. Bu türün ayrı bir adı olmalı diye düşünüyorum |
1 Eklenti(ler)
Nette bunu buldum
|
Alıntı:
|
Bu çiçeğin adı nedir
3 Eklenti(ler)
Bu çiçeği aradım bulamadım.. İsmini bilen var mı?
|
Alıntı:
|
Yeni aldığım bu bitkilerin adını merak ediyorum.
3 Eklenti(ler)
Bu bitkimin adı ne?
Şimdiden teşekkürler.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ikinci resim telgraf çiçeği |
Alıntı:
Çokta kauçuk yetiştirmeyi düşünmüyordum. :( 3. Resimdeki çiçeğin adını bilen var mı acaba? ( bu arada teşekkür ederim ilginize) |
Alıntı:
Aşağıdaki iki kültivardan biri olduğunu tahmin ediyorum... Siz google görsellerden resimlerini bitkinizle daha yakından karşılaştırıp daha net bir fikre varabilirsiniz: ficus elastica melany ya da ficus elastica burgundy |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025