![]() |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Ben de domates kardeşlerin yanında bir şey çıkmış merak ettim nedir acaba bu?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
adı nedir
2 Eklenti(ler)
|
Merhabalar saksımın dibinde bu bitkiden 4 tane birden büyümüs.Yaprakları cok guzel oldugundan merak ettim.Ne olabilir acaba?
Sırf bunun icin telefona uygulama indirdim sonuc alamadim malesef..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a38edee8c0.jpg LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Merhabalar Sn.Resulgur bahcede tohumdan büyüyen kucuk bögürtlenler çıkıyor ama bu onlardan farkli.Belki melez bir türse bilemicem.Saksı diplerine passiflora ve japon kuru üzüm tohumu gömdugümü hatırlıyorum sadece..ama onlarda degil sanırım..
|
Alıntı:
|
Sn.Mahon67 saksı dışarda olsa ihtimal veririm de devamli evde..Bahcedeki saksilarda sincaplarin sakladığı fındıklar cıkıyor çünkü;)
|
Arkadaşlar selamlar.
Çok hosuma gitti ama ismini bulamıyorum.
|
Alıntı:
Hardal bitkisinin çeşitli türleri var. O nedenle tam türünü bilmemekle birlikte, hardal otunun bir türü olduğunu söyleyebilirim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tesekkür edeeim Sn.Lonicera baska birsey olmasini ümit ediyordum ama yinede sevdigim bitkiymis☺
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 710032
Bu bitkiyi komşumdan aldım. Çiçekleri çok güzel yıldız gibi ismini bilmiyorum. Yabani bir bitki mi yoksa iç mekan bitkisi mi. Acaba adını bilen varmı. |
2 Eklenti(ler)
Merhabalar
Satıcı sinek kovan dedi ama bu isimle nette bulamadım. Limon kekiği diye bir bitki var ona benziyor ama tam olarak da benzetemedim. Bir de beyaz çiçekli olanı var. http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1591750486 |
Kufeya (Cuphea hyssopifolia) imiş öğrendim :)
|
Alıntı:
|
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alanya’da bir parkta gördüm. İki köklü çeliğim var , 13 günde köklendi. |
Güle güle büyütün. İnşallah bildiğimiz petunyalar gibi yapış yapış olmazlar.
Calibrachoalar dertsiz, tasasız. Üst sınıfları farklı galiba. |
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025