![]() |
Alıntı:
Söküp atacağım fakat iyi bir bitki çıkar diye buradan cevap bekliyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Geçen senelerde gül tohumu diye ne görsem topladim sagdan soldan bahceye ektim, demek ki onlardanmiş. :o |
Çiçek Bilgisi
1 Eklenti(ler)
Değerli Ağaçsever arkadaşlarım merhaba,
2012 yılında siteye kayıt oldum, uzaktan uzaktan çalışmalarınızı takip ediyorum ve çok beğeniyorum. Çok sevdiğim bir yakınımın hediye çiçeğine bakmaya çalışıyorum. Fakat ismini, özelliklerin bilmediğim için en güzel nasıl olur konusunda şüpheliyim. Aşağıda çiçeğimin resmi mevcuttur. Bana ismi ve bakımı konusunda yardımcı olabilir misiniz ? Sevgilerle. |
Alıntı:
Filbahri çok güzel kokulu br bitkidir. Resimdeki gibi beyaz çiçek açan cinsi benimde bahçemde bulunuyor. Ancak senede 2 hafta gibi kısa bir süre çiçek açıp döküyormuş. Bu özelikler varsa çiçeğinizde sanırım cevabını bulmuş oldunuz. İyi günler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba bu çiçeğin adı dikenler tacı
|
Alıntı:
dıkenler tacı |
1 Eklenti(ler)
Bu sarılıcı bitkinin adı nedir?
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Ben de domates kardeşlerin yanında bir şey çıkmış merak ettim nedir acaba bu?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
adı nedir
2 Eklenti(ler)
|
Merhabalar saksımın dibinde bu bitkiden 4 tane birden büyümüs.Yaprakları cok guzel oldugundan merak ettim.Ne olabilir acaba?
Sırf bunun icin telefona uygulama indirdim sonuc alamadim malesef..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a38edee8c0.jpg LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Merhabalar Sn.Resulgur bahcede tohumdan büyüyen kucuk bögürtlenler çıkıyor ama bu onlardan farkli.Belki melez bir türse bilemicem.Saksı diplerine passiflora ve japon kuru üzüm tohumu gömdugümü hatırlıyorum sadece..ama onlarda degil sanırım..
|
Alıntı:
|
Sn.Mahon67 saksı dışarda olsa ihtimal veririm de devamli evde..Bahcedeki saksilarda sincaplarin sakladığı fındıklar cıkıyor çünkü;)
|
Arkadaşlar selamlar.
Çok hosuma gitti ama ismini bulamıyorum.
|
Alıntı:
Hardal bitkisinin çeşitli türleri var. O nedenle tam türünü bilmemekle birlikte, hardal otunun bir türü olduğunu söyleyebilirim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tesekkür edeeim Sn.Lonicera baska birsey olmasini ümit ediyordum ama yinede sevdigim bitkiymis☺
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 710032
Bu bitkiyi komşumdan aldım. Çiçekleri çok güzel yıldız gibi ismini bilmiyorum. Yabani bir bitki mi yoksa iç mekan bitkisi mi. Acaba adını bilen varmı. |
2 Eklenti(ler)
Merhabalar
Satıcı sinek kovan dedi ama bu isimle nette bulamadım. Limon kekiği diye bir bitki var ona benziyor ama tam olarak da benzetemedim. Bir de beyaz çiçekli olanı var. http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1591750486 |
Kufeya (Cuphea hyssopifolia) imiş öğrendim :)
|
Alıntı:
|
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alanya’da bir parkta gördüm. İki köklü çeliğim var , 13 günde köklendi. |
Güle güle büyütün. İnşallah bildiğimiz petunyalar gibi yapış yapış olmazlar.
Calibrachoalar dertsiz, tasasız. Üst sınıfları farklı galiba. |
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025