![]() |
|
![]() |
#5281 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5282 |
Ağaç Dostu
|
Prasium majus a benziyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5283 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2008
|
Saolun sevgili Herbaryum , bu bitkiyi nasıl üretebilirim , bir dalını kırdım ve şimdi suda duruyor ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5285 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Buraya bir göz atın. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5286 |
Ağaç Dostu
|
Van Gölü Havzası Sanal Herbaryumunda sarı renklisini Lotus corniculatus L. olarak buldum. Bu renk de aynı adla mı anılıyor?Teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5287 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2008
|
teşekkür ederim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5289 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5290 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5291 |
Doğa Sever
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi mbilen Kırda rastladığım ve çiçek formları çok güzel olan çiçek formları ballıbaba bitkisi formları kadar olan bu çiçekçiği tanımak istedim..Fotograflarını ekliyorum.. Prasium majus a benziyor. Sayın Haberyum..Google'den görsellerden baktım..Formları benziyor fakat bitkiyi pek benzetemedim..Genel Familyasını bana söylerseniz..İnternet Kaynaklarından araştırabilirim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5297 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5298 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Merhaba Geçen sene aldığım çiçeklerden birinin köküne yapışmış şekilde yapraksız bir ağaccık vardı ,atmaya kıyamadım ve ektim. Bu bitkinin ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Önceleri ıhlamur olduğunu düşünmüştüm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5302 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-03-2009
|
Çok güzel bir ağaç
Merhaba arkadaşlar resimlerde çok iyi çıkmamış ama çok güzel çiçekli bir ağaç resimdeki çiçekli ağacın adını bilen varsa lütfen söylesin ve nerden bulabilirim |
![]() |
![]() |
![]() |
#5303 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-12-2008
|
Bu iki çiçeğin türleri nedir?(Resimleri cep telefonundan çekmek zorunda kaldım) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5304 |
Ağaç Dostu
|
Üstteki Mine, alattaki Kına çiçeği bence. http://www.agaclar.net/galeri/showim...imageuser=8123 http://www.agaclar.net/galeri/showim...&searchid=9919 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5306 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5307 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-05-2008
|
Merhaba resim çekemiyorum ama istanbul'da yol kenarlarında kazayaklarının yanına ekilen, onlarla aynı renkte çiçeklere sahip ama hem yaprakları hem çiçekleri daha minik bir örtücü daha var. Bu da kazayağı ailesinden midir? Çok kuru toprakta yaşayabiliyorlar ve müthiş kuvvetli kökleri var (nasıl bildiğimi bir bana sorun ![]() EKLEME: Tamam bilgiyi yine ağaçlar.net galerisini kurcalarken buldum, benimki acemhalısı denilen esembryanthemum hispidum türü imiş.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5310 |
Ağaç Dostu
|
Pittosporum tobira'ya da benziyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
benjamina, çiçke, fucus benjamin, sarmaşık adı |