![]() |
|
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
habibe hanım iyi bir lale soğanına benziyor ama suyunuz çok kireçli çünkü saksının kenarlarıdaki beyazlıkları kireç,e benzettim çok kireçli su vermeyin kolaygelsin |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2008
|
bunun adı nedir? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Suzan Hanım ilk resimdeki Syngonium / Fil Kulağı İkinci resimdeki bitki hakkında bir bilgiye sahip değilim ama yaprakları sukulent yaprağı gibi duruyor. Habibe Hanım ben laleye benzettim yapraklarını, Kocaeli festivalinden lale soğanı aldıysanız onlar olmasın sakın? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
teşekürler sayın sargın |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
bunun adı nedir? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Suzan Hanım öncelikle forumumuza yazdığınız mesajlarımızda güzel Türkçemizin imla kurallarına dikkat ediyoruz ve sizinde dikkat etmenizi rica ediyoruz efendim. Bkz: Büyük harf/küçük harf kuralı... Son olarak sorduğunuz bitki ise sanırım bir Gazania-Koyun Gözü Çiçeği... Bu başlıkta sadece bitkilerin isimleri belirlenir, bitkiler hakkında bilgiler ve sorular ise bitkilere ait başlıklar altında paylaşılır... Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-08-2005
|
Tarçın bitkisi
Bunu aldığım satıcı bitkinin isminin "tarçın" olduğunu söylemişti. Yapraklarına dokununca da mis gibi tarçın kokuyor. Ama tarçın bitkisini internette arattığımda karşıma başka fotoğraflar çıkıyor. Bunun adını ya da Latincesini bilen varmı? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-08-2005
|
Benim yukarıda sorduğum bitkime cevap alamadım. Cevap alabilirsem mutlu olurum. Saygılarımla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-11-2008
|
bitkinin türü nedir?
bitkinin türü nedir? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-09-2007
|
Bu bitkinin adı nedir? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-09-2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-11-2008
|
Ekte resimdeki tohum nedir acaba . Ben bir yerden almıştım ama hatırlamıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-11-2007
|
Merhaba herkese iyi bayramlar ,bu çiçeklerin ismini bilen birisi bana yardımcı olabilirmi acaba ?1. resimdekini yazın bir arkadaşımdan alıp dikmiştim. sedum cinsi olabilirmi? Alttakinide ,dal olarak , 2 ay gibi bir sürede suda inatla ve sabırla köklendirdim. toprağa alalı bir ayı geçti. on gün poşet giydirdim. iyi görünüyor tuttu galiba, meyve bile verdi. Ama ismini bilmiyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://images.google.com.tr/imgres?i...%3Dtr%26sa%3DG |
|
![]() |
![]() |
![]() |