![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-05-2006
|
Resimdeki çiçek afrika menekşesi değil Vinca minor düryer örtücü,sarılcı bir bitkidir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-02-2008
|
Merhaba arkadaşlar
Bu bitkinin adını bilen varmı http://www.agaclar.net/forum/attachm...5&d=1204818394 ne olur yardımcı olun bitki hakkında hiç bişi bilmeyince bakımıda zor oluyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2007
|
Alıntı:
Bu bitkinin, İkea'dan alınmış bir türünde saksısındaki etikette yazan isim Zamioculcas Smaragd. Bakım için talimatlar da şöyle: Tüm yaşam alanları için uygun. Nemli tutunuz. Toprak kuru kalmamalı. Yılda iki kere gübreleyiniz (ilkbaharda ve sonbaharda). Bakımı kolaydır. Havanın daha temiz olmasına yardımcı olur. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=7144 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-02-2008
|
Çok teşekkür ederim Polatuz
İnanın uzun zamandır merak ediyordum. Bu bitkinin ne olduğunu bilmeden bakımını da yapamıyordum. Suda bekletmek bir sonuç vermeyince bende toprağa dikmiştim. Umarım verdiğiniz bilgiler doğrultusunda birşeyler olur. Saygılarımla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-01-2008
|
bUNUN ADI NEDİR?
Bu miniği şirinliğinden ve çiçekçi sarı minik çiçekler açar dediği için 8 ay once almıştım.Ama 8 ayda 1 cm kadar anca boyu uzadı.Adı nedir bakımı nasıldır acaba bişeylerimi yanlış yapıyorumda çiçek açmıyor,gelişmiyor?Bana yardımcı olurmusunuz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
aa
resim yükleyemiyoruumm... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Oldumu acaba
Yükleyebildimmi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Budaha yakın hali
biraz bulanık ama |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Bu çiçekten bende de var ama adını bilmiyorum.Benim ki normal bir hızda büyüyordu.Çiçekçinin de dediği gibi minik sarı çiçekler açıyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
özel bişey yaptınızmı hiç? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Yıllardır bahçemde olan bu bitkim, çok yıllık, 60-80 cm arası boylu, kökten ayırma yöntemi ile çoğaltabildiğim hafif kokulu bir bitki. Resmini gönderdiğim çiçeğin pembesinin yanısıra beyaz renklisi de var. Adını bilmiyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-11-2008
|
Bu bitkinin
Bu bitkinin ismini aranızda bilen varmı acaba,çok güzel görünüyor.Adını bulabilirsem almak istiyorum.İlgilenen arkadaşlarıma teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-02-2008
|
bu tohumlar hangi bitkinin acaba?
bu tohumlar acaba hangi bitkinin? belki çok saçma bir soru ama inanın çok merak ediyorum. internetten gördüğüm selluka tohumlarına çok benziyor. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Ben bu tohumları bodur akasya (cenet gülü-Poinciana gillesii) tohumuna benzettim ancak emin değilim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-03-2009
|
bu bitkinin adı nedir?
Merhaba Arkadaşlar, Aşağıdaki linkte yer alan resimlerin adını bilen varsa bilgi vermesini rica ederim.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
agaclar.net
|
Fotoğraftaki gereksiz kısımları foruma yüklememelisiniz. Yani böyle olmalı: ![]() Sorunuzu yanlışlıkla iki kez gönderdiniz sanıyorum. Fazla mesajınızı silebilirsiniz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |