![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Genel görüntüsü aşağıdaki gibidir herhalde? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-07-2006
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-12-2006
|
Crocus Bu
*** bu liliaceae familyasından colchicum türü olamaz bariz bir Iridaceae familyasından sonbaharda (ekim-ocak) çiçeklenen crocus türü. ama safran kesnkez deil. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Ben de bir çiçek soracağım.Horoz İbiği,Yabani Kadife Çiçeği de deniyormuş.Resimdeki çiçek **** bitki ile yazdığım aynı mı?Bunu öğrenmek istiyorum.Elimde tohumlar var ve dün gece araştırmama rağmen yeterli birşey bulamadım.Ekim zamanı vs. gibi...Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-10-2008
|
Merhaba
Merhaba arkadaslar, Araniza yeni katildim, Katar' da yasiyor ve calisiyorum burasi cok sicak ve kurak bir yer havasi Antalya' nin havasina benziyor. Evimin onunde kucuk bir bahce var (mini) ve ben oraya cicek ekmek istiyorum. Carrefour' dan 4 adet tohum aldim, alyssum, celosia, phlox drummondii ve mesembryanthemum. Turkce isimlerini bilmiyorum. Bahce cicekleri olduklarini umut ederek dikecegim. Bana bir tavsiyeniz var mi, topragi nasil olmali once onu sorarak baslamak istiyorum. Yardimlarinizi bekliyorum... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2009
|
adını bilemediğim ama çok sevdiğim çiçeğimm
bu çiçeğin bide byazı var bende. adını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
bölümünden bilgi edinebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
keşke yaprak güzeli olsaymış şimdide onlara merak sardım ama bulamadım daha. teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı: