|  | |
|  | 
|  28-05-2008, 17:44 | #1 | 
| Ağaç Dostu Giriş Tarihi: 08-12-2006 Şehir: istanbul 
				 | Sanırım Ruselia'dan bahsediyorsunuz MSaygin. | 
|   |   | 
|  29-05-2008, 11:01 | #2 | 
| Ağaç Dostu. | Çok teşekkür ederim sukranayalp. Ruselia değil bahsettiğim bitki ama benim hatam, yanlış çizmişim. Gittiğim fidanlıkta ruselia ile bahsettiğim çim yan yana duruyordu, aklımda birleştirmişim eve gelince  Bu arada Ruselia'nın adını öğrenmiş oldum, onu da merak ediyordum.Benim aklımda Ruselia'nın çiçekleri kalmış, sorduğum böyle ince uzun çiçekli değilmiş. Dün akşam gidip aldım bahsettiğim bitkiyi, bu sefer kesin sonuç alacağız    | 
|   |   | 
|  29-05-2008, 11:35 | #3 | 
| Yeni Üye | Sevgili Sebo Teşekkür ederim, ben de dün "herşeyi bilen ulu google"da biraz daha araştırınca kendimi ikna edebildim cam güzeli olduğuna   Sizin yorumunuzla da düşüncem pekişmiş oldu, sağolun. Bazı cam güzelleri daha, nasıl desem, tek yapraklı, rozet çiçeği gibi, ben hep onlara denk gelmişim, latince isimden resimlerini araştırınca benimkine benzer türlerin fotoğraflarına da rastladım. Benimkinin çiçekleri aşağıdaki resimdeki gibi idi ve nedendir bilemiyorum ama tümü açmadan tomurcuk olarak dökülmekte. Sanırım bana cam güzeli sayfasında yeni bir yolculuk görünüyor  | 
|   |   | 
|  30-05-2008, 17:01 | #4 | |
| Ağaç Dostu. | Alıntı: 
 | |
|   |   | 
|  | 
| Etiketler | 
| benjamina, çiçke, fucus benjamin, sarmaşık adı | 
| 
 |  |