![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-03-2007
|
Bu bitkinin adı nedir bilen varmı? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-11-2005
|
gallus arkadaşın sorduğu güzel çiçeğin ismi,nevruz çiçeğidir.dediğiniz gibi her şartta açıyor.güneşte ise çiçekleri eflatun hatta açık mor,gölgede ise uçukeflatun oluyor.dekoratif ayıraç olarak kullanıyorum.latnce adını da yazıyordu ama ezberim iyi değil.bulursam bilgilendiririm. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-04-2007
|
Egeliler bilir mi?
Geçen hafta sonu İzmir'e gittim Denizli'ye dönüş yolunda Aydın'ı çıkınca Nazilli ve daha ilerisinde yol ortasında pembeye çalan bir renkte sarılıcı türde çiçekler gördüm. Yol ortasındaki 1 mt boyundaki bariyerlerin olduğu topraklık alana ekilmişlerdi. Ve çok güzel bir görüntü oluşturuyorlardı. Otobüs ile gittiğim için fotoğraf çekme imkânım olmadı. Acaba bu yolda sıkça seyahat eden ve bu çiçeğin adını bilen var mı Bahçede çok güzel durur diye düşünüyorum.![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Gerçekten harika olmuşlar ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Sayın balıkçı kırmızı çok asil duruyor ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2007
|
Merhaba, ben sitenize yeni üye oldum. Bir çiçek satıcısının bana orkide diye sattığı bu bitkinin ne olduğunu merak ediyorum. Satıcı, bunun bir orkide olduğunu ve yumrularının kökten değil gövdeden çıktığını, üretmek için bunları koparıp ekmem gerektiğini söyledi.. Yanıtlarsanız sevinirim.. ![]() http://img89.imageshack.us/img89/145/bunedirnw7.jpg Düzenleyen NaciG : 14-04-2007 saat 16:38 Neden: fotoğrafın linkini yanlış verdim. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2007
|
Sayın Meksika 'aizoaceae' googledan girip bulabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2007
|
Bu kasımpatı (: baknz; http://bahcevan.com/?p=107 |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Bana göre soldaki Petunya, sağdaki pembe olan Saraypatı. Saraypatının, benim bahçemde beyaz, mor, pembe ve eflatun renklileri vardı. Tek yıllık ama uzun süre açıyor. Latince adını sormayın, bilmiyorum. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| benjamina, çiçke, fucus benjamin, sarmaşık adı |
|
|