![]() |
|
![]() |
#751 |
Yeni Üye
|
Çok teşekkürler herbaryum. Ben aslında bu mesajı, namtha'nın sorduğu soru üzerine dün konuşulanlardan sonra, bir sevinç belirtisi olarak yazmıştım. Ama haklısınız, iyi ifade edememişim, soru gibi olmuş. O zaman bir soru sorayım şimdi: Internette gördüğüm fotograflardan lupinus varius ile lupinus angustifoliusun birbirine çok benzediğini farkettim. Nasıl ayırdediyoruz bunları? Sevgiler. Düzenleyen sayat : 10-05-2007 saat 14:28 Neden: imla |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
*** qxyl
3. resim begonya 4. sü de vincaya benziyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
agaclar.net
|
Bizde kağıt çiçeği veya kuru çiçek diye biliniyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2007
|
Sn Ayşe Melike - Mine Pakkaner, Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Böylelikle tüm isimlerini öğrenmiş oldum. Kağıt Çiçeği, Kuru çiçek, Ölmez Çiçeği ve Hasır Çiçeği... Yabancı ismide Strawflower... Acaba diğer bitkiler hakkında bir fikriniz varmı ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili yasarulutas, Sanırım yanlış başlık açmışsınız. Adını bilmediğiniz çiçeği nasıl aradınız forumlarda anlayamadım ama, bilmediğimiz bitki ve çiçekleri sorabileceğimiz forumlar var sitemizde.. Girdiğiniz başlıkta bu bitkinin, çiçeğin adı ne? bölümünde sorarsanız eminim arkadaşlar size yardımcı olacaklardır. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-04-2007
|
Acaba bunun adı nedir?
![]() Bu resimdeki şeyi güzün çok kuru duran bir çalı gibi idi nerdeyse sökecektim şimdi harika çiçekler açtı ve fena koku vermiyor etrafa 2 haftadır filan çiçekleri açmaya başladı şimdi hepsi nerdeyse açtı. Bunu annem bir yerden alıp dikmiş sanırım adını bilen varsa öğrenmek isterim doğrusu. Bakımını ona göre daha ii yapabilirim diye düşünüyorum.Teşekkürler şimdiden. Resim çok bulanık belki bu daha fazla yardımcı olur. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Ağaç Dostu
|
Bu resimdeki şeyi güzün çok kuru duran bir çalı gibi idi nerdeyse sökecektim şimdi harika çiçekler açtı ve fena koku vermiyor etrafa 2 haftadır filan çiçekleri açmaya başladı şimdi hepsi nerdeyse açtı. Bunu annem bir yerden alıp dikmiş sanırım adını bilen varsa öğrenmek isterim doğrusu. Bakımını ona göre daha ii yapabilirim diye düşünüyorum.Teşekkürler şimdiden. Bayıldım doğrusu arkadaşım, bende bilmiyorum adını, ama öğrenirsem hiç fena olmaz bende edinebilirim bahçe için. |
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-03-2007
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
1. yi bilmiyorum arkadaşım. 2. ise net değil, daha net bir resim koyarsan daha iyi olur sanırım. Saygılar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Yeni Üye
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Yeni Üye
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-03-2007
|
bu bir gül çeşidi farklı bir anaç üstüne aşılanmış bence tabii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Orobanche . |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Ağaç Dostu
|
Yani tarlamda bir canavarotu besliyormuşum. Bu ot tütün, domates bakla gibi tarım bitkileri yetişen tarlalarda tarıma zarar vererek bulunuyormuş ve insanlar bundan kurtulmak için türlü işler yapıyorlarmış. Ben de nadide bir nebat buldum sandımdı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
İmdak uzun süredir birlikteyiz adlarını bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() not: Bizim mor yonca (resim 2) dediğimiz bitki geceleri yapraklarını kapatıyo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#775 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
1. Japon Kaktüsü 3. Begonya 5. Yılan yastığı. İkinciyi biliyordum, hatırlayamadım. Bunlar doğru olmayabilir. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |