![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-06-2009
|
teşekkür ederim, bu isimle araştırıp geniş bilgi bulmaya çalışacağım. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-06-2009
|
Merhabalar, yelken çiçeği= barış çiçeği= spatifilyum olduğunu öğrendim , spatifilyum kökten gelişiyor fakat benimkisi daldan uzuyor yani boyuna uzuyor |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhabalar, bu sarılıcı bitkinin bir üzüm çeşidi olabileceğini düşünüyorum ve siz hocalarımın fikrini merak ediyorum.Bakımsız bir yerde kendiliğinden yetişmiş bitkinin bir kısmı meyveli bir kısmı çiçekte. http://www.agaclar.net/forum/attachm...0&d=1244058727 http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1244058727 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bu çimlenen kısmet ağacı olabilirmi acaba? ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Teşekkür ederim herbaryum şimdi o olduğunu anladım ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. N. Hel; Ekinezyanın yapraklarına internetten baktım yaprakları tırtıklı değil. Çiçekleri buradakiler gibi ise bitkileriniz ekinezyadır. Bir inceleyin isterseniz verdiğim linkteki resimleri... Sevgiler ![]() |
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Foruma yazmadan önce araştırdım zaten. Emin olmamı sağlayacak bir fotoğraf bulamadım malesef. Selamlar, |
||
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-06-2009
|
Bu ağaçlar İzmir- Selçuk'tan... Ama adlarını bilmiyorum... Bilen varsa ismini yazar mısınız ? |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
* Mercan Ağacı Çiçeği ile Mercan çiçeğini karıştırmamakta fayda var. Mercan çiçeği genellikle Russelia equisetiformis için kullanılır. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yeni Üye
|
Çok teşekkürler arakadaşlar... Evet haklısınız, ikinci reimde ağaç uzaktan çekildiği için tam anlaşılmıyor... Tekrar çekip göndereceğim... ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yeni Üye
|
Değrli Plumbago evet arama motorumdan söylediğiniz ağaca baktım ta kandisi çok teşekkürler.. (Jacaranda ) ![]() |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eğer İzmir'deyseniz Kültürpark içerisinde her iki bitkinin de çok iyi gelişmiş örneklerini görebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-12-2008
|
İzmir varyantta bu ağaçtan var birkaç tane. Fotoğrafını eklemeden cevabı almış oldum. Peki Mercan ağacı çiçeğinin tohumdan üretimi mümkün müdür? Ona göre varyanta gidip tohum alacağım da... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Mercan ağacı
Ben 3 tane yetiştirdim. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yeni Üye
|
Bu iki ağacın resmini bugün çektim. Selçukta yaşıyorum ben. Arkadaş kşmse adını bilmiyor bu ağaçların dedi... Ama bilinen ağaçlarmış sanırım.. Evet bu ağacın fidanımı alınıyor yoksa tohumdan mı? Ablam bu konulara çok ilgili... Ona olmak isterim... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| benjamina, çiçke, fucus benjamin, sarmaşık adı |
|
|