![]() |
|
![]() |
#3781 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-12-2007
|
nurbahar, o değil baktım hiç bir yerde bulamıyorum bu bitkiyi..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3782 |
Ağaç Dostu
|
Sayın gurcooo, bitkinizin ismini bilmiyorum ama geçen sene ilginç bir yerde bu bitkiye rastlamıştım. Çok derin bir vadinin ortasından akan suyun kenarında, kayalardan büyük bir kütle halinde sarkar durumdaydı. Yaz olmasına rağmen soğuk bir iklimde yetişiyordu. Birkaç parça çelik alıp tutturmuştum ama aşırı sıcaktan dolayı büyüyemeden öldüler. İsmini ben de merak ediyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3784 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3789 |
Ağaç Dostu
|
Bu çiçeği çok sevdiğim halde başedemem diye dikmemiştim. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum, söküp atmaya hiç kıyamam. Forum'da biraz araştırayım, belki saksıda yetişirse güdük kalır, yaramazlık yapamaz ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3790 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
bu bitkinin adını bilen varmı
merhaba ben sizlere bişey sormak istiyordum aslında konunun yeride burasımı emin değilim ama yeni olduğum için kusura bakmayın lütfen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3792 |
Ağaç Dostu
|
Acem borusu, bahçe kapısına sardırılırsa güzel bir görünüm sağlıyor da eve yakın olunca, yerini de severse her tarafı kuşatıyor. Bir dostum, çareyi kesip atmakta bulmuştu, evin saçaklarını yeniden yaptırmak zorunda kaldıktan sonra. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3793 |
Ağaçsever
|
Öncelikle herkese merhaba. Bahçemde ne olduğunu bilmediğim 2 adet bitki için nette araştırma yaparken sitenizi keşfettim. umarım bana yardımcı olabilirsiniz. Belkide çok tanıdık bitkiler olabilirler ancak bitkiler konusunda çok bilgili olmadığım için ben pek anlayamadım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3794 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hoş geldiniz Küçük Bahçe; Sorunuzu sormak için doğru başlığı bulmuşsunuz tebrikler, birde ilk mesaj için burayı ziyaret etmeniz gerekiyor. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3795 |
Ağaç Dostu
|
galiba kimsenin sorduğum bitki hakkında bilgisi yok neyse genede sağolun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3797 |
Ağaçsever
|
Benim bitkim hakkında bilgisi olan hiç kimse yokmu acaba. ben kabak, kavun, karpuz diye şüpheleniyorum ama emin değilim. önce acı kavun zannettim ama yaprakları pek benzemiyor. aslında karpuz ile kavuna da pek benzemiyor ama anlayamadım doğrusu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3798 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-09-2008
|
Merhabalar, Yukarıdaki sarı çiçeğin ismi sanırsam karides çiceği olarak geçiyor. İstanbul da bu çiçeği temin edebileceğimiz bir yer var mıdır? Teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
#3799 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2008
|
Günebakan'ın bitkisinin adını ben de merak ediyorum. Daha önce de karşılaştım. Avakadonun tohumunun bir kısmını da aynı şekilde gördüğüm oldu birkaç yerde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3800 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim sevgili nihan beni rahatlattınız ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3801 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Küçük_bahçe; Ben fotograflarınızı daha önce gördüm ama latince ismini bilmediğim için cevabı bilen arkadaşlara bırakmıştım, mutlaka size daha iyi bilen bir üye yardımcı olacaktır, ben şimdilik ilk fotograftakinin, sokaklarda çokca rastladığımız bir dikenli bitki olduğunu, ikincisininde karpuz olduğunu düşünüyorum. Umarım sizi yanlış yönlendirmemişimdir. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3803 |
Ağaç Dostu
|
Hazır başlık varken birde ben sorayım. Bu çiçeğimin adını bilen var mı acaba? http://img171.imageshack.us/img171/9286/dsc02159tt9.jpg Düzenleyen Ferda Ülkümen : 15-09-2008 saat 22:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3805 |
Ağaç Dostu
|
http://img353.imageshack.us/my.php?image=img2447kn6.jpg http://img353.imageshack.us/my.php?image=img2448gq0.jpg Buradan görebilirmisiniz acaba, bende görnüyor. Düzenleyen Adalet Yağcı : 17-09-2008 saat 21:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3807 |
agaclar.net
|
Foruma yüklenmeyen fotoğraflarda bu sorunları yaşıyoruz. Bence hiç görüyoruz, göremiyoruz tartışması yapmayın. Soruyu soran, gidip başka siteye yükleyip, buraya link verinceye kadar, foruma yüklesin. FORUM KULLANMA KILAVUZU |
![]() |
![]() |
![]() |
#3808 |
Ağaç Dostu
|
diger site/siteler bir gün kapanırsa bu fotoğrafların hiç görüntülenmeme gibi bir problem de var, ya da fotoğrafları belirli zamanlarda silebilirler. @Balıkcı http://img171.imageshack.us/img171/9286/dsc02159tt9.jpg adresini açtığında da göremiyorsan, imageshack.us sitesine ulaşamıyorsundur, bloklu ya da geçici birşey olabilir, bilemeyeceğim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3810 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2008
|
bu bitki nedir
Benim bahçemde ilk defa gördüğüm bi bitki kendi kendine güverdi.Ne olduğunu bilmiyorum resimlerini ekliyorum ne tür bi bitki olduğunu bana söylerseniz çok sevinirim. |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
benjamina, çiçke, fucus benjamin, sarmaşık adı |
|
|