![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-07-2015
|
Bu Bitkinin Adı Nedir?
Merhaba, Kekik saksımın içinde çıkan bu bitkinin adı nedir acaba? Kekikler kuruduğu için söktüm. Sabah saatlerinde yapraklarını tam olarak açmakta, akşam üzeri ise ekteki resimdeki gibi yapraklarını kapamakta ve ucunda da beyaz beyaz çiçeklenmeler var. Sanırım daha önce belki çıkar diye toprağa attığım çekirdeklerden birşey çıktı. Bu toprak bahçe toprağıydı ve cam önünde duruyor. Etraftan kuşlar falan taşımışta olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2013
|
o calımsı bıtkı buyuyunce,işte tam boyle agac oluyor.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yanı dedıgınız gıbı ıncır degıl,ama garip bır agac...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() "Labada" onca mesajdan sonra nasıl oldu; "Yaban Kıyı Pancarı" veya "Deniz Pancarı" çıktıysa bu "İncir" ağacına benzer-benzemez bitkiyi yine siz bulursunuz gibi geliyor bana ![]() Not: İlk ve son mesajınızdaki 5 fotoğraftan 1'i ağaç ile fide hali arasındaki benzersizliğini anlamamız için yeterli. Ağaç formun dal ve yaprak ayrıntılarının verildiği fotoğraflar sorunun anlaşılmasına yardımcı olabilir... |
|||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2013
|
Alıntı:
düşüncem bu yabani bitki ve agaclar konusunda büyük bilgi eksikliği var bazı şeylerde ya parça parça az bilgi var **** tamamen hiç yok tür çok olduğundan belkide kaynaklanıyor zor olmak bu arada bidaha sezona kıyı pancarı yemeği yapıcam inşallah paylasirim bunuda... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-07-2015
|
Resimlerine baktım şimdi de bendeki sabah yaprakları açıyor, akşama doğru resimdeki gibi kapatıyor. yapraklarını açmış hali de böyle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|