![]() |
|
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-06-2008
|
Bitkiyi bilen var mı?
Selam arkadaşlar, uzun süredir siteyi takip etmeme rağmen ilk kez mesaj yazıyorum.Resimlerini eklediğim tohum keselerine sahip ağaç hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca bu tohumları nasıl çimlendirebilirim?Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
|
Evet kesinlikle o değil, renk ve görüntü olarak andırıyor olsa da yaprakları, çiçekleri ve meyvesi çok farklı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
goji berry olabilir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Bilimsel Adı Cyclamen hederifolium AITON Türkçe Adı Tavşankulağı Diğer Adları Kandilçiçeği, Pekmez otu İngilizce Adı Ivy-leaved cyclamen, Ivy-leaved sowbread Familya Çuhaçiçeğigiller (Primulaceae) Cins Cyclamen L. Tür Cyclamen hederifolium AITON |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-12-2007
|
İşyerimizin bahçesinde bulunuyor, gövde de seyrek dikenler var. Gövde, tohum, çiçek resimlerini ekledim. İsminin ne olduğunu bilmiyorum, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
|
[QUOTE=apprentice;508698]İşyerimizin bahçesinde bulunuyor, gövde de seyrek dikenler var. Gövde, tohum, çiçek resimlerini ekledim. İsminin ne olduğunu bilmiyorum, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Erythrinia crista galli :Mercan Ağacı http://agaclar.net/forum/showthread.php?t=16258 bilgi edinebilirsiniz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
|
Alıntı:
Red Japanese Barberry olarak tekrar bakabilirmisiniz. Berberis vulgarisin meyvelerine daha çok benzemekle beraber thunbergii ye daha çok benzettim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
agaclar.net
|
Soru sorarken dikkat etmeniz gerekenler: 1. Her mesaj alanında, sadece bir bitki adı sorunuz.Cevaplarken dikkat etmeniz gerekenler: Önemli: 1. Bu kurallara uymayanların yazıları silinir, ısrarla uymayanların üyelikleri engellenebilir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
agaclar.net
|
[quote=nejla k.;509303]arkadaşlar çok bildik bir çiçek ama...quote] böyle görünmeliydi: alıntı yaparken, yanlışlıkla sildiğiniz kısımlar yüzünden alıntınız doğru görünmüyor. Ama...quote] değil, aşağıdaki gibi olmalı ama... [ / quote] (boşluklar olmadan) |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
![]() Bu bitkiyi tanıyor musunuz?Yaprağı da meyvesi de kurutulmuş vaziyetteler. Ama ne olduğunu çıkaramadık.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-08-2009
|
bu nedir ? :)
bu bitkiyi taniyamadın ne oldugunu bılen varmı ? |
![]() |
![]() |
![]() |