![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2008
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Alıntı:
''platanus'' çınar olabilir sayın limon sever. netten araştırın, bulacağınız ağaçtan çevrenizde varmı ? eğer çınarsa ona iyi bakın ve gelecek nesillere sizden bir armağan olsun. ) |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet, çınar ağacının yavrusuna çok benziyor. Ama yeri konusunda biraz sıkıntı var. Sanırım taşımam gerekecek. İlerde evin temeline zarar verebilir. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Alıntı:
Kolaylıklar dilerim Sayın limon_sever |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-07-2010
|
Bu bitkinin adı nedir?
park ve bahçelerde görmekteyim bu bitkiyi. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın cengaverme, Yanılmıyorsam Santolina sp. Alıntı:
Acı pelinin yaprak yapısı daha farklıdır. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Birazcık kör olunca sağır duymaz uydurur misali ben de uydurmuşum Bilgi için çok teşekkür ederim Sayın Üzüm...Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-08-2011
|
Merhabalar fotoğrafını yüklediğim bitki hediye geldi. Ne olduğunu bilemedim. Yardımınızı rica ediyorum. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2008
|
![]() bu hoyamı bugün pazardan aldım 5 liraya .beyaz çiçek açtığını,sarılıcı bir tür olduğunu ve ithal olduğunu söyledi satıcı.ben hoyanın hangi türü olduğunu öğrenmek istiyorum.biliyor musunuz? |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-04-2012
|
bu bitkimi arkadaşım hediye etti..ismini bilen var mı? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Aynı bitkiden bende de var. Adını ben de merak ediyorum. Görüntüsü benzese de, gövde yapısı bambu gibi değil.Gövdesi Dracaena'nın gövdesi gibi odunsu da değil, gevrek bir yapısı var (tradescantia gibi), suda çok kolay kökleniyor. Yaprakları da gevrek, sert değil. Ayrıca bana veren arkadaşım büyük, çok hoş beyaz çiçekler açtığını da söylemişti. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaçsever
|
[QUOTE=gçakar;1028225]Aynı bitkiden bende de var. evet bu bitki de çok güzel mor çiçekler açıyor..inşallah bir bilen çıkar şans bambusunu toprağa ektiğimde aynı bu şekilde büyümüştü bir zamanlar..Onun için bambu diye düşünmeme sebep oldu.. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Tturt daha önce sizinkine benzer bir meyveyi, ben de sormuştum.. Sn. Jineop Japon Ayvası demişti.. Benzettim ama bir bakın isterseniz.. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2008
|
teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Bu çiçeğin adı nedir arkadaşlar bende bu iki rengi var ancak başka renkleride var ismini bilmediğimden alamıyorum ismini bilsem arayıp bulacağım . Birde bu çiçeğin bazı özellikleri var bazı sene tek kat açıyor bazı sene çok katlı renk açılıp koyulaşıyor bendeki pembe tek katlıydı bu sene çok katlı açtı . ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Resim burda arkadaşlar.. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu bitkinin adı nedir?
Büyük saksıların arkasında saklanıp gözlerden ırak kalmış. Yazı geçirmiş. Nedir bu? |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu bitkinin adı nedir?
İkinci fotoda kozalağın hizasına 1 lira koyup çektim. Nedir bu? |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-04-2009
|
arkadaşlar genelde mezarlık ve yol kenarı üstlerinde oluyor, mezarlıkta güzel bir görüntü oluyor o yüzden düşünüyorum acaba bu bitkinin adı nedir? |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaçsever
|
IMP;bitkinin adı kaz ayağı..çok güzel çiçek açıyorlar.. |
|