![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Teşekkür ederim ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2009
|
üniversitenin içinde çektiğim bir fotoğraf. hangi bitki merak ediyorum. o kadar güzeller ki kesinlikle bahçeli bir evim olduğunda yetiştirmek isterim http://www.mypicx.com/11192009/pempe/ |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
bence bu kekik.çünkü bu yıl zengarden den tohumlarını aldım.baharda pembe çiçek açan kışa ve basılmaya dayanıklı çok fazla su istemeyen yer örtücü olarak kullanılıyor.aynı zamanda da biçerek kurutup kullanabiliyorsunuz.Malum Ankara'dayız ya Susuzluk ve sert kış.Bahçem için arayış içerisindeyken farketmiştim.Yinede uzman değilim tabi.Bol çiçekli günler dileğiyle |
|
|
|
|
|
#5 |
|
agaclar.net
|
Öğrendiğiniz cevabı, sorunuza eklediniz mi? Yani, konunu ilk mesajında yazılanları okudunuz mu? ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-08-2008
|
Bu çiçeğin adını bilen varmı?
Üstadlar Merhaba; Hediye gelen bu çiçeğin adını öğrenmek istiyorum. Hakkında daha fazla bili edinebilmek için. Şimdiden Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-08-2009
|
bunun ismini bilen varmı
arkadaşlar bu çicegin ismini türünü bilen varmı. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-11-2009
|
bodrum papatyası olabilirmi |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-05-2008
|
NE KADAR ZEHİRLİ ? Tohumunu aldım, evde bir panik başladı. Yutulursa zehirli imiş. Bana sakın dikme diyorlar, birisi zehirlenirse sorumlu olursun... Ne yapacağımı şaşırdım. Lütfen bilenlerden yardım rica ediyorum. ABRUS PRECATORIUS |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-11-2008
|
Bu Bitki Nedir?
saksıya yayılıcı kekik ekmiştim.başka birşey ektiğimi hatırlamıyorum ama ekmişte olabilirim.kekikin yanında çıkan başka bir bitki var.ben bu bitkiyi tanıyamadım.bu konuda yardımcı olurmusunuz? |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu ağacın adı nedir?
Bostancı Tren istasyonunda yanyana dizilmiş 3-4 ağaç. Bir ay önce üzerlerinde bu meyvalar oluştu. Olgunlaşanlar da yerlere döküldü. tenis topu büyüklüğünde ve açık yeşil renkli meyvalar veren bu ağacın adı nedir? Meyvaları ne işe yarıyor? İlginize şimdiden teşekkür ederim... |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Bizim forumda Awabuki diye bir kayıt yok. Bir de boydan yakışılklı bir fotoğrafını ekliyorum, bu bilgi ışığında siz ne dersiniz? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu.
|
Teşekkürler k0900 ama Phottinia değil sanırım. Phottinia alev ağacı dediğimiz bitki, fidanlıkta o da vardı, hatta biz ondan almaya gitmiştik ilk seferinde ama bu bitki daha başka, yaprak yapısı da farklı, genel görünüşü de. Bodur alev ağacının yaprakları da küçük oluyor sanıyorum, bunun yaprakları da büyük büyük. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-10-2009
|
Bu çiçeğin adı nedir?
Fotoğraf bu gün çekildi.Uzaktan yıldıza benzettim,dal yapısı farklı. ![]() |