![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-10-2013
|
Çok teşekkürler. Selamlar |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-10-2012
|
Merhaba.Bu çiçeğin adı ne acaba? ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-09-2006
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-11-2013
|
Büyükada' dan bir bitki.
Arkadaşlar merhaba! Resimdeki bitkiyi 16 Haziran 2012 tarihinde Büyükada' nın arka taraflarında çektim. Ancak ne olduğunu bir türlü bulamadım. Biraz sümbüle benzettim. Sizce bu bitki nedir? |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Arum İtalicum ( Yılan Yastığı ) olabilir. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2011
|
Saksımda kendiliğinden çimlenip büyüyen bu bitkinin ilk yaprakları tek parçayken sonrakiler 2,3 ,4 ve enson çıkan 5 parçalı. Çarkıfelek olabilir mi dedim ama bilemiyorum. Tanıyan var mı acaba? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Passiflora değil sanırım At kestanesi |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2006
|
Güz yemişi diye ararsanız detaylı bilgi bulursunuz. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
güz yemişi
güz yemişi ülkemizde doğal olarak yetişiyor mu? afedersiniz itburnu **** çakal yemişi dediğimiz bitkiyide andırıyor değil mi?cevap için şimdiden teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-04-2012
|
Merhaba bu bitkinin adı nedir ? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yeni Üye
|
Altın otu çiçeği Yorumcu Nılgün Bu bitkinin adı nedir. Bir arkadaşım tarafından giresun alucra'dan geldi. Adını bilmiyoruz. Evde süs olarak duruyor. LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Düzenleyen jhan71 : 05-11-2013 saat 07:08 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Altin otu. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yeni Üye
|
___ LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Düzenleyen jhan71 : 05-11-2013 saat 07:11 Neden: yanlış metin |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Bodrum papatyası. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2009
|
Bu bitki nedir?
Bir bahçe duvarında sarmaşık formunda gördüğüm bu bitkinin adı nedir,meyvası yenirmi?Meyvaları içi boş olup,ancak bir veya birkaç tane nar tanesi benzeri kırmızı küçük tohum var. Şimdiden teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
|
Passiflora . Antisepresan olarak ilaç olarak kullanılıyor. Meyvesi tatsız - tuzsuz. Günde 1-2 tane tüketilmesi ruha iyi geliyormuş |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-07-2009
|
Bu çiçeğin ismi nedir ? sarkan petunya olabilir mi? ![]() |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
|
Alıntı:
Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-12-2006
|
Selamlar arkadaşlar bahçeme fidancıdan yaban nersini diye 2 adet fidan ekmiştim. şimdi ikiside meyve verdi. aşağıda resimlerini yayınlıyorum. bu bitkiler gerçekten yaban mersini mi ve hangi cinstir. birde bunlar nasıl yenir, reçeli marmelatı, veya hoşafı yapılırmı? bana bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum. http://n1311.hizliresim.com/1h/g/ujkcc.jpg Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Ykle |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Bu çalı türü bitki nedir acaba Trakya bölgesinde parklarda da yetişen, yazın yaprakları yeşil,sonbaharda havalar serinleyince yapraklar kızarır, çiçeği ise tüylü tüylü, pamuk şekeri gibi, kokulu, yapraklarını kaynatıp yaralara iyi geldiğini söylerler. Bilen arkadaşlardan öğrenebilirmiyim acaba teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-12-2006
|
Selamlar arkadaşlar bahçeme fidancıdan yaban nersini diye 2 adet fidan ekmiştim. şimdi ikiside meyve verdi. aşağıda resimlerini yayınlıyorum. bu bitkiler gerçekten yaban mersini mi ve hangi cinstir. birde bunlar nasıl yenir, reçeli marmelatı, veya hoşafı yapılırmı? bana bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum. http://n1311.hizliresim.com/1h/g/ujkcc.jpg Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Ykle |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|