![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Yaprakları ile beraber görüntülenmesi cevapların daha doğru olmasına yardımcı olacaktır. Veronica spicata |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-01-2011
|
Merhaba arkadaşlar ormanda gezinirken görüp fotoğrafladığım ve sonradan safran olabileceğini düşündüğüm resimde görünen bitkinin adını sizlere danışmak istiyorum. Acaba bu bitki safranmıdır? https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...38585982_n.jpg Düzenleyen KadirSabahat : 27-10-2013 saat 16:02 Neden: Fotoğraf ekleme |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Güz Çiğdemi (Colchium autumnale) |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-01-2011
|
Teşekkürler safran değil yani. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Çiğdem deniyor ama safran. Tam ortasındaki turuncu organlar dibinden koparılıp onlar kurutuluyor. Bir nevi yabani safran diyelim. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Tohumcu Nilgün hanım. Bu şekilde güzel şeylerin fotoğrafını çekip siteye atmayın. Ya da izne gelirken Türkiye'de bulunan tohumlardan getirin ki biz de bu çiçekleri birebir görebilelim. Sayenizde hiç görmediğim bitki ve çiçekleri görebiliyorum. Fotoğraflar için teşekkür ederiz. Çiçeğine baktığınızda papatya gibi. Formunun zirvesinde çekilmiş bir fotoğraf. Sanırım çok yıllık. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Değişik Bir Çiçek
Merhaba; Ekteki bitikiyi görünce ilk etapta canlı olmadığını zannetmiştim. Canlı olduğunu öğrenince çok şaşırdm. Bu çiçeğin ne olduğu konusunda bilgisi olan varmı .... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Euphorbia lactea 'Cristata' |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-05-2013
|
rozet çiçeği |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-05-2013
|
evet bu bir erica'dır |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Merhaba; Resimdeki bitki kendiliğinden saksımız da çıktı ve 2 yıldır limon diye büyütüyoruz. Acaba "limon" mu yoksa başka bir şey mi? bilgisi olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohumdan üremiştir ve yabanidir. Meyve vermez. Aşı ile turunçgillerden birine çevirebilirsiniz |
|
|
|
![]() |
|
|