![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu.
|
Çok teşekkür ederim.Ancak bahçemdeki bitkinin tadı çok acı ama biber acısı değil.Yaprakları ve çiçeği kekiğe çok benziyor. Ama kakik'te değil. Saygılar Düzenleyen bahtiyar02 : 23-04-2010 saat 10:40 Neden: ekleme |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-07-2009
|
Bu bitkinin adı nedir?
Evimizin salonunda uzuuun yıllardır bizimle olan bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Eminim çok bilinen bir bitkidir ancak ben bilmiyorum. Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
bunlar nedir
hüsnüyusuf tohumlarına karışıp büyümeye çalışan bu bitkiler nedir bilen var mı? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
Arkadaşlar bu çiçeği ben yonca biliyorum. Asıl ismini bilen varmı acaba? Çiçeğin yakın ve uzak görüntüsünü ekliyorum. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-07-2009
|
![]() ![]() ![]() İyi günler, Bu çiçek hakkında bilgisi olan varmı. Boğazda - Kandilli civarında bir dikenli bitkinin gölgesinde gördüm. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl Son baharda bahçemin bir köşesine elimde kalan tohumları öylesine serpmiştim, bu bitkiden iki tane çimlenmiş. Yaprakları kardinal sarmaşığına benziyor ama o olmadığını biliyorum. Bu bitkinin adı nedir? ![]() Düzenleyen Adalet Yağcı : 28-04-2010 saat 09:47 Neden: Yanlış mesaja ekleme |
|
|
|
|
|
#14 |
|
agaclar.net
|
Cevep veren arkadaşlar, Sorusunu cevapladığınız arkadaş, konunun ilk mesajını okumadığı için, gerekenleri yapmıyorsa, (yani öğrendiği adı, sorusunun bulunduğu mesaja eklemiyorsa) lütfen özel mesajla uyarın... Ben tek başıma bu işin altından kalkamıyorum. Ya da böyle bırakalım, dağınık kalsın; soruyu soran cevabı öğrendiyse yeter, aynı cevap başkalarının işine yaramasın diyorsanız, ben de boşuna uğraşıp durmayayım.. ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-02-2009
|
merhaba bu çiçeği bir tanıdığım yurtdışından getirmiş ingilizcesi daily lily Türkiyede var mı adı nedir acaba? http://i44.tinypic.com/r0axyv.jpg ismi gün güzeliymiş Düzenleyen spongee : 29-04-2010 saat 19:14 |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Bu bitkinin adı nedir?Patates olabilir mi sizce? |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Bu bitki de saksıda çimlendi ilk defa böyle bir bitki görüyorum.Sizce ne olabilir? |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-04-2010
|
HERKESE SELAM. Bu çiçeğin adı nedir acaba? Şimdiden teşekkürler.... ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Çiçeğiniz, ''Cam güzeli'' galiba, çiçeklendiğin de fotoğrafını yüklerseniz daha net adını bilen arkadaşlar olabilir. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tatar hanımelisi (Lonicera tatarica) |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-07-2009
|
Saksılarımda ben yolmama ve köklerinide atmama rağmen inatla biten bu yayılıcı bitki nedir? Bundan nasıl kurtulabilirim? |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-04-2010
|
bu bitkinin adi nedir? |
|