![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#872 |
Ağaç Dostu
|
Kendiliğinden çimlenenler de şansıma hep ağaç çıkıyor.. ![]() http://www.agaclar.net/forum/811869-post17.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Hayır sanmıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Buna cevap gelmemiş sanırım. , ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Merhaba...Ot zannedip koparmaya niyetlendiğim ama benzerinden çok fazla çıkmış olduğundan ne ekmiştim diye hatırlayamadığım bu bitkileri tanıyan var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Ağaç Dostu
|
Bilerek ekmedim ama bütün tanıdıklarım meraklı olduğum için bana tohum gönderirler. Bir ihtimal olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Ağaç Dostu
|
Passiflora. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Ağaç Dostu
|
Üyelerin Gönderdiği Tohumlardan Çıkan Farklı Bitkiler..
Aster tohumunu toplantıda paylaşımdan almıştım.. Tabii ki art niyet aramıyorum, bazen tohumlar karışabiliyor.. Paketin üzerinde isim yazıyordu elbette.. Ama yine de aramızda şakacı üyeler olacağını da düşünmeden edemiyorum.. Asterler marula benzer bir şeye dönüştü ![]() ![]() Daha önce Sevgice'nin yaşadığı.. Abululion Abutulion Lavanta'nın yaşadığı.. Selluka Ben de bir arkadaşımla mavi kantaron paylaşmıştım, başka bir şey çıkmış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2006
|
Aster tohumlarını çimlendirememişsiniz... Kullandığınız topraktaki yabani otları çimlendirmişiniz... Tebrikler... ![]() ![]() ![]() Şaka şaka... Ne asterden anlarım, ne de maruldan... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-04-2012
|
Merhaba, Sn. selis, sanıyorum aster, çünkü benim 830. mesajda sorduğum bitkiye benziyor. Ben de hala ellemedim kendisini, bekliyorum. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Ağaç Dostu
|
tatlı bezelye bence ikimiz de marul dikmişiz.. Sizinki de marula benziyor.. Aster Fidesi Yarın bahçeye dikeceğim şansım varsa bol bol salata yeriz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar merhabalar.. Saksı kenarlarına çıkmayan tohumların bulunduğu viyol topraklarını boşaltırım. Bunların hangi bitki olduğunu bilemedim. Datura stramonium Teşekkürler sevgili jineop.. ![]() Bu bitkiye benzeyen bir dalı arkadaşım yara otu diye göstermişti. Kendiliğinden çıkan bir ot mu dersiniz? Ben sukulent zannedip biraz bekledim ama daha otsu sanki.. sedum spectabile Teşekkürler Sn meraklı amatör.. ![]() Düzenleyen feriha : 06-06-2012 saat 03:58 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#893 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
|
Sevgili feriha gölgede ve su fazla geldiğinde bu şekilde oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#898 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Ağaç Dostu
|
Bu çimlenen hangi bitki?
Ampelopsis Jineop Geçen yaz temmuz sonunda bir yerden toplamışım tohumunu. Sarmaşık diye not düşmüşüm. Ne olabilir? Düzenleyen kallium : 08-06-2012 saat 10:58 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
agaç, ağaç, fide, kese, tohum, yaprak |
|
|