![]() |
Sevgili Yale ve Volkan gerçekten tebrik ederim çok güzel fotoğraflar. Özellikle kelebeklere bayıldım, acaba elinizde apollo kelebeğine ait fotoğraflarınız varmı? Eğer var ise rica etsem yayınlarmısınız?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu arad volkan bey çok güzel Fotoğraflar ve bilgiler için teşekkürederim.
|
Alıntı:
|
Kelebeklere ve dolayısı ile tırtıllara ilgi duyup araştırmaya başlayınca, Sevgili Volkan kardeşimin fotoğraflarına başka bir açıdan bakmaya başladım. Sevgili Volkan anladığım kadarı ile kelebekler hakkında bilgilerin var. Rica etsem aşağıdaki linkteki sorularım hakkında bana yardımcı olabilirmisin?
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=5353 |
Vallahi bravo, tek kelimeyle muhteşem!.. Sevgili Volkan ile Yale'nin gösterdiği çaba ve yakaladıkları o anlamlı görselliği yürekten kutluyorum.. Hadi size kolay gelsin, yenilerini sabırsızlıkla beklemekteyiz.. :cool:
|
3 Eklenti(ler)
Bunları Unutmuşum
|
Sevgili Volkan ve Yale ben bu fotoğrafları "Böcekler ve Kelebekler" isimli arşivime eklemek istiyorum; müsade var mı?
|
Alıntı:
|
Tabiiki.
|
Teşekkürler Efendim her ikinize de..:)
|
Sitede yenim konunun bayağı üzerinden geçmiş, ancak ilk fotoğraftaki kelebek türü P.icarus gibi kanat altı fotosu varmı elinizde.Tek bu fotorafla tanımlamak biraz zor gibi selamlar...
|
2 Eklenti(ler)
Kelebek: Polyommatus agestis (Çok gözlü esmer)
Bitki: Alchemilla sp. |
Hoşgeldin Volkan, fotoğraflarını özlemiştik :) Güzel bir fotoğrafla merhaba dedin bize, devamını bekliyoruz...
Sevgiler ;) |
ellerinize sağlık fotoğraflar çok güzel (:
tombul arının bizim buralarda (trabzon) da daha sarılı turunculu olanına ağustos arısı deniyor, iğnesi yokmuş büyükler öyle diyor ve çok şeker bir arı. kanat sesleri eşek arısınkinden daha farklı ve eşek arıları gibi yemeklerimize saldırmıyorlar, işleri çiçeklerle. (: |
Teşekkürler :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025