![]() |
Kurallara uymak bence önemli. Örneğin çok geniş katılımlı ve prestijli bir yarışma olsa bu arkadaşımız yarışma dışı kalırdı. FAKAT ŞİMDİLİK biz bize yarışıyoruz, üstelik arkadaşımız bir gün değil, birkaç saat gecikme yapmış, yarışma dışı kalırsa üzülürüz.
|
1 Eklenti(ler)
|
Merhaba, açıklansın tabi:)
|
Değerlendirme o kadar kolay olsa hemen bitireceğim ama..
|
Heycan ve icerisinde oldugunuz bekleme surecinin ne oldugunu iyi biliyorum, yalniz her agacin uzerinde calisip degerlendirme yapiyoruz. Kisacasi Memedin dedigi gibi sanildigi kadar kolay degildir. Degerlendirmelerin son asamasindayiz. Sonuclari en erken bir zamanda aciklaycagiz.
Heycaniniz bol olsun:) |
Eeeee..... halâ bekliyecekmiyiz her hafta başı bu hafta içerisinde açıklanır diyoruz ama olmuyor. eh. bekliyenleride düşünün da.
|
Katılım çok olduğu için değerlendirme uzun sürüyodur.Puan verene de bekleyene de zor.
|
Her sey son asamada sali gunu sonuclari acikliyoruz. Sadece bir gun daha beklemeniz gerekiyor.
|
Ama, ama..:(
|
Arkadaşlar hiç kızmayın, tüm puanlar hesaplandı toplandı, son dakikada çıkan ufak bir aksilik ve Ali Hoca ile aramızdaki zaman farkından dolayı yarın sabaha kaldı. Bi' gün eksik bi' gün fazla, ben de yarışmacı olduğum için fazla bir müdahalem olamıyor. Saygılar.
|
Kendi adıma konuşayım, ben kızmıyorum, zira böyle bir hakkım olduğuna da inanmıyorum.:) Heyecan dilime vuruyor sanırım.:D
|
Bu sene ben heyecan yapamadım, iddiam yoktu. Belki sonbahara iddialı bir çalışma yaparım ;)
|
Benimde sonbahar için bir çalışmam var.:D Yaprakları dökülünce bakalım nasıl olucak?
|
Sali gunu aciklaycagiz dedigim yarisma sonuclarini, elimizde olmiyan nedenlerden dolayi bir gun gec acikladigiz icin yarismaya katilan ve heycanla bekliyen uyelerimizden ozur dilerim. (bir gunun,beklemek icin ne kadar uzun oldugunu biliyorum:))
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025