![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: Bonsai Yarışması 07 oylama | |||
Aybala / Kayın |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 28.57% |
Penelophe / Şimşir |
1 | 2.86% |
sgörünüş / Mor salkım |
4 | 11.43% |
sgörünüş / Hanımeli |
16 | 45.71% |
sgörünüş / Ağaç hatmi |
1 | 2.86% |
Vyssera / Ardıç |
4 | 11.43% |
Vyssera / Mavi ladin |
11 | 31.43% |
Multiple Choice Poll. Oy Verenler: 35. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Rahmetli büyük büyük dedemin bana bir vasiyeti vardır. Bana soğuk ve yağmurlu bir sonbahar akşamında şöyle söylemişti. - Evlat! Eğer bir gün bir bonsai yarışmasında oylama yapmak zorunda kalırsan, adil ol. Doğruluktan ayrılma. Ben de buna mukabil aşağıdaki puanları verdim. Sevgili dede ruhun şad olsun. Aybala / Kayın / Acemi FİDAN SEÇİMİ 10 Puan DAL BUDAMASI yapılmadı TELLEME yapılmadı SEÇİLEN TARZLA, YAPILAN UYGULAMANIN UYUMU 20 Puan ESTETİK GÜZELLİK 8 puan toplam:38 puan Penelophe / Şimşir / Acemi FİDAN SEÇİMİ 10 Puan DAL BUDAMASI yapılmadı TELLEME yapılmadı SEÇİLEN TARZLA, YAPILAN UYGULAMANIN UYUMU 10 ESTETİK GÜZELLİK 5 puan toplam:25 puan sgörünüş / Mor salkım / Acemi FİDAN SEÇİMİ 15 Puan DAL BUDAMASI 10 puan TELLEME yapılmadı gibi görünüyor. SEÇİLEN TARZLA, YAPILAN UYGULAMANIN UYUMU 10 Puan ESTETİK GÜZELLİK 7 puan toplam:42 puan sgörünüş / Hanımeli / Acemi FİDAN SEÇİMİ 17 Puan DAL BUDAMASI eskiden budanmış galiba son resim yeni hali mi bilmiyorum: 15 Puan TELLEME 18 Puan SEÇİLEN TARZLA, YAPILAN UYGULAMANIN UYUMU 20 Puan ESTETİK GÜZELLİK 10 puan toplam: 80 puan sgörünüş / Ağaç hatmi / Acemi FİDAN SEÇİMİ 12 Puan DAL BUDAMASI eskiden yapılmış ise 10 puan TELLEME 10 Puan SEÇİLEN TARZLA, YAPILAN UYGULAMANIN UYUMU 10 Puan ESTETİK GÜZELLİK 3 puan toplam : 45 puan Düzenleyen vyssera : 02-11-2007 saat 10:09 Neden: Rehmetli dedem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|