![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
Merhaba sn.Sakaki, Oncelikle yorumunuz icin tesekkur ederim;yarin saksiyi en ortaya alip cekmeyi dusunuyorum arka fonda cimenli bir gokyuzu manzarasi olacak sekilde Aslinda ben de Eylul'de yapmayi sonradan pek uygun gormedim ancak bunu 2014 ilkbaharina ertelemem daha uygun olur ki en azindan saksisiyla beraber St.Andrews'a tasiyabileyim,cunku obur turlu uzaktan adayla ilgilenmek ne kadar gercekci olabilecek emin degilim acikcasi ( Gerci Aralik,Mart,Haziran gibi kilit aylarda burada olacagim ama aralar bos ) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Tekrardan merhaba, Aslında resimleri daha once cekmeyi planlıyordum fakat hem ışık yansımalarından hem de hastahane kontrollerinden ötürü uygun zamanı bulamadım.Sakaki'nin ve diğer ustaların çırakların yorumunu çok merak ediyorum ama agacın kafamdaki hikayesi;yaslı olan agacın kuru gövdesi kurur ve yan dal literati olarak (http://www.artofbonsai.org/feature_a..._rules/002.jpg) hayatta kalmaya calısır yani kafamdaki literati/tanuki birleşimi ama doğru bir hareket midir bundan emin değilim. Sevgiler fotograf-13.jpg fotograf-14.jpg fotograf-15.jpg fotograf-16.jpg |
|
|
|
![]() |
|
|