![]() |
Yeni Bonsai İçin öneriler
arkadaşlar bu foruma 2. mesajım olucak ;) şimdi ben fimo hamurundan bonsai için saksı yapıcam yayvan bir saksı. Siyah Gri ve kahve tonlarını kullanmayı düşünüyorum bunun içine şu türlerden hangisi eksem uygun olur = (üzüm, cüce nar, pernettya, ginko birde adenium) düşünüyorum hangisi kolay bakılır ve kök gösterisi yapmakta daha rahat kullanılabilir? :D şimdiden yorumlarıza teşekkür ediyorum ;)
http://img401.imageshack.us/img401/7386/bonsai1.jpg |
Sakıs formları mantıklı ama kulanaçağınız hamur mantısız oluçak.
Bu tür malzemler bonsailer için uygun değil. Evet belki mantıklı görünüyor. Seramik saksılara ;doğal malzeme olarak kaya ve taşlar üzerine ekim yapılması daha iyi olacaktır. Bu malzemeler doğal ve daha uzun ömürlüdürler. SAygılar. |
yok ben fırınlayıp üstüne yat verniği sürmeyi düşünüyorum. Birde zen bahçesi tasarımı yapmayı düşünüyorum hani yosunların arasına beyaz kum vede siyah taşlar çok güzel bir görüntü oluşturur bence. elimde A4 kağıdına çizilmiş olarak var onu taratmaya üşendiğim için bilgisaayrda çizdim :D birde hangi bittkiyi kullansam dsiye bir şey sölememişsiniz yardımcı olursanız çok mutlu olurum
_____________________________________ birde karşıyakada biryeriniz varmı acaba bi gelip görme şansım veya alsancak farketmez izmir içinde olsunda ;) :D |
Birde izmirde kemeraltında ege kırtasiye var orada tekrenk birk kutu içerisinde çubuk çubuk 20-30tane satılıyor renkli yapmamaya karar verdim :D oyüsden daha hesaplı olucak tahminimce
|
Bu malzemeden bonsai saksısı yapmayın. Saksı yapmayı istiyorsanız bonsai de kullanmayın.
Bir de ricam; Buraya tıklayıp Türkçe konusundaki uyarıya bir göz atın. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025