![]() |
2 Eklenti(ler)
Ben hozat, inceleme bitince hatıra fotoğrafı çektirdim.
Eklenti 210231 ağaçlar.net üyerinden bir gurup. Eklenti 210232 |
2 Eklenti(ler)
|
Bonzaileriniz çok güzel olmuş ,kutlarım ve başarılarınızın devamını dilerim.
|
Sayın Tekin,
çok istememe rağmen serginize gelemedim. Fakat paylaşılan fotoğraflar yardımıyla bir nebzede olsa havayı soluma şansım oldu. Görünen o ki çok başarılı bir iş olmuş. Şaşılacak bir durum değil. Sizi kutlarım. Fotoğraf ekleyen arkadaşlara da teşekkür ederim. Bir sonraki serginize katılmayı çok istiyorum. Eğer ki gelen teklifi değerlendirirseniz mevsim itibariyle bitkilerinde form açısından dorukta olacakları bir zaman olur diye düşünüyorum. Bu da ilgimi arttırıyor. İnşallah görüşürüz. Ellerinize sağlık. Saygılarımla... |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Sayın Tekin. Muhteşem açmış. Keşke gelip görebilsem. Kutluyorum sizi.
|
Kartopu açınca bambaşka olmuş. Elinize sağlık.
|
Teşekkürler arkadaşlar.
Nezaman müsait olursanız bekleriz zenfree Hanım. Fotoğraf'ı iyi çekemedim. Güven bey siz denk gelirseniz çiçekler geçmeden güzel bir foto çekeceğinizden eminim. |
Hafta sonu malesef İstanbul'da değilim. Yoksa gelmek isterdim.
|
Orda olmayı çok isterdim.
En içten dileklerimle kutlarım. |
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 214362 Eklenti 214363 Eklenti 214364 Eklenti 214365 |
Haftasonu hem görmek hem de fotoğraf çekmek için uğramaya çalışırım.
|
3 Eklenti(ler)
Bugün Sayın Tekin'in bahçesine uğradım. Çiçek Açmış olan Kartopu ve açmak üzere olan ıhlamurun fotoğrafını çektim. O arada bahçede bulunan gelinciklerde çok güzel açmışlardı.
|
Video Klip
Sayın Tekin'in gözümüzü gönlümüzü açan Beşiktaş Belediyesindeki sergisinde, öncesinde ve sonrasında çektiğim fotoğraflardan hazırladığım video klip'e
Dileyenler aşağıdaki linkten ulaşabilir(dosya büyüklüğü 53 MB) http://www.sagol.net/Harun-2011-Mayis-MQ.wmv |
Tekin Bey
Kaya çalışmalarınız tablo gibi duruyor... Elinize emeğinize sağlık... |
Alıntı:
Teşekkür ederim Koray ERKAN bey beğendiğinize sevindim. Umerım sizlerde bonsai sevdalanıp daha güzel çalışmalar ortaya çıkarırsınız. |
Tüm çalışmalar izlerken insanı etkiliyor.Türkiyede gördüğüm gerçek bonsailer bunlar sanırım.Elinize sağlık inşallah bizlerde bu şekilde sergiler açabiliriz.
|
Eminim zamanla çok daha güzel sergiler açılacaktır.
Türkiye de her türlü olanak mevcut. Tek eksiğimiz bu sanat 'ı çok geç farketmemiz. |
Abi çok güzeller ellerine sağlık tebrikler.
|
1 Eklenti(ler)
Teşekkürler. Nar da iyice kendini gösermeye başladı.
|
Ellerinize sağlık Tekin hocam, muhteşem eserleriniz için. Duayenimizsiniz ;)
Saygılarımla... envor. |
Teşekkür ederim. Sayın envor. Sizin eserlerinizi de en kısa zamanda bunlardan daha güzel halini görürüz inşallah.
|
sabrınıza hayran kaldım bukadar bonsai muhtemelen yıllar alır el emeyi göz nuru
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025