agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Bonsai Fuarları, Sergileri, Yarışmaları, Seminerleri ve Kursları (https://www.agaclar.net/forum/bonsai-fuarlari-sergileri-yarismalari-seminerleri-ve-kurslari/)
-   -   1. İstanbul Karma Bonsai Sergisi (https://www.agaclar.net/forum/bonsai-fuarlari-sergileri-yarismalari-seminerleri-ve-kurslari/21426.htm)

bonsaisan 29-06-2010 00:50

Değerli dostlar.
Gerek sergi gerek sıcak samimiyetiniz ayrıca candan dostluğunu için sizlere teşekkürederim.

İstanbula gelerek güzel bir paylaşımı gördüm.
Sergide emeği geçen tüm dostlara teşekkürederim.

Yılmadan susanmadan emek ve özveri ile güzel eserler ortaya çıkaran bu üç dostu canı gönülden kutluyorum.

İŞ yogunluğum sebebi ile orada çektiğim fotoğrafları en kısa sürede paylaşaçağım.

Özelikle sergi gelen çok özel misafire ait görselleri.

Orada olan dostlar çok değerli olan bu misafiri gördüler ama o ne yazıkki sadece gönül gözleri ile sergiyi gezdi ağaçları tek tek inceledi.

Görme engeli olan bu bayan bizler gibi görmesede dokunma yolu ile ağaçlara ait tüm şekli ve dokuyu bizim dışımızda bir şekilde gördü.

Bu sergide beni en çok etkilen olay lardan biridir.

Saygılar.

Sakaki 29-06-2010 01:35

Gercekten muhteşem bir sergi!!!
Gerek calismalariyla, gerek yardimlariyla, gerekse destekleriyle emegi gecen herkesi cani gonulden tebrik ederim.
Orada olmayi ve hepinizle tek tek tanismayi en cok isteyenlerden birisiydim ancak esimin dogum yapmasina 1 ay gibi kisa bir sure kalmasi sebebiyle gelemedim.
Umarim bir sonraki sergide hepinizle tanisma serefine erisirim!
Sn. Bonsaisan'in fotograflarini ve E-dergiyi de sabirsizlikla bekliyorum :)

Hepinize tekrar cok tesekkurler & ellerinize saglik!

agozce 29-06-2010 01:59

Emeği geçen herkesin ellerine, yüreğine sağlık olsun. Eselerlerin hepsi çok muhteşem. Yakından görmek isterdim.

(Evdeki eski çanakları ne yapayım derken.......ne yapılacağını- her mevsim de - ustasından görmüş oldum. İlkbahar, yaz, kış... muhteşem . Sağ olun, var olun.)

Dilerim daha nice sergiler görürüz.

Vildan Sönmez 29-06-2010 09:47

Bu başlığı gördüğümde özellikle de, üyelere yapılan bu çağrı çok ilgimi çekti. Sardunya ve erguvan denemem var forumda, onları yazsam mı diye çok düşündüm. Ama özel durumlar ve sergi yerinin uzaklığı dolayısıyla katılamadım.
Emek veren arkadaşları kutluyor, ilerisi için başarılar diliyorum ..

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tourkana (Mesaj 659193)
*Sergilenmesini istediğiniz Bonsainizin fotoğrafını bu başlık altında yayınlayarak , sergi kayıt numarası almanız gerekmektedir.

kalambaklı 29-06-2010 13:14

Sevgili arkadaşlar, muhteşem bir sergi açmışsınız,sizlerle aynı grubun içinde bulunmaktan gurur duyuyorum. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum ve darası bizlerin başına,
Sevgi ve saygılar,

omrfrk 29-06-2010 13:17

Gerçekten çok güzel bir sergi olacağına inanıyorum. Keşke gelebilseydim.

A.Şahin 29-06-2010 19:19

Sergi çok güzel olmuş, o kadar emek verilen işleri yakından görmeyi çok isterdim. Küçük bonsaicinin yanındaki ağacın çalışmaları daha önce yayınlanmış mıydı? Çok gösterişli bi ağaçmış gerçekten. Bu ağaç hakkında bilgi edinmek isterdim. Emeği geçen herkes için teşekkür ediyorum. Keşke bi fırsatım olupta yakından görebilseydim sergiyi.

ayazkentli 10-03-2011 16:51

Hepsi ayrı ayrı birer sanat eseri. Bonsai yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025