![]() |
Arkadaşlar merhaba,ben foruma yeni katıldım.Yani bu konulara birazda yabancıyım ,evime bitane aşılı mandalina diktim ve bununla ilgili bilgi istiyorum.Ona nasıl bakmalıyım, onu sizin şirin bonsaileriniz gibi yetiştirebilirmiyim,yani onu bonsaiye çevirebilirmiyim . sorularımı konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa çok mutlu olucam.Şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
Öncelikle çok teşekkür ederim eğitic yorumlarınız için. Sizinde yazdığınız gibi benimde ilk olarak bu stiller aklıma gelmişti bunlara artı olarak bir de eğri stili düşünmüştüm. Yorumunuz beni bu hususta daha da heveslendirdi. Teşekkürlerimle. |
herkese merhabalar resimler harika ben bonsai ler için burdayım.ama nereden başlayacagımı bilmiyorum.yardımcı olmak isteyen varsa lütfen bana ulaşsın
|
Bayraktar, forumdaki başlıkları takip ederek yeterince bilgiye ulaşabilirsin.
Sonra da bir fidan alır çalışmaya başlarsın. Biraz çabayla, iyi bonsailer yaparsın. |
Kuş üzümü ve diğer Fidelerim
2 Eklenti(ler)
Bonsai olarak düşündüğüm Kuş Üzümü fidelerim.
Sizler ile paylaşmak istedim. |
Since1071 selamlar, kusuzumun guzel ve saglikli gorunuyor.[masallah]
Yeni surgunlerin altinda duran eski govdeyi , biraz toprak alip ortaya cikar nasil gorunuyor bir bakalim. Belki o yasli govdenin bir kismini oyup kurumus govde gorunu verebilirsin. En guclu surgunu de telleyip guzel bir celebi tarzi yapabilirsin diye dusunuyorum. |
Alıntı:
|
Hepinize iyi gunler,
meyve agaclarindan yapilacak bonsailerdeki onemli bir konuya deginmek istiyorum. Bonsaide agacin boyu, yapraklarin buyuklugu kucultulebiliyor, ama meyvelerin buyuklugunu kucultmek olanaksizdir o yuzden meyve agaclarindan bonsai yapacaksaniz kucuk meyve veren cinslerinden seciniz. Buyuk meyveli agaclardan bonsai yapmayi dusunuyorsaniz, onlardan da yapabilirsiniz. Cinliler buyuk meyveli agaclar uzerinde sadece 1-2 meyve birakiyorlar. Yapraklarini doktukten sonra nar agaci uzerinde duran kizarmis kocaman bir nar, veya yine yapraklarini dokmus elma agaci uzerinde duran tek bir meyve guzel gorunuyor. |
Saydığınız ağaçları siz deneyebilirsiniz. Güzel olacaktır.
|
Benim bonsaim Ne zaman Zeytinlerini Verecek Acaba
|
Ağacınızı görseydik bir fikir üretebilirdik. Ben sürekli budamalar yaptığım için zeytinlerimden meyve vermesini beklemiyorum.
|
iğde gibi duruyor
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025