![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Ali Bey, Girne'nin aşağıdadaki google görüntüsünde mavi çember ile işaretlediğim yer Dome Hotel'in doğusundaki meydandır. Benim resimlediğim ılgınlar buradadır. Sanıyorum sizin bahsettiğiniz yer kırmızı ile işaretlenmiş bölgedir. İlk fırsatta onları da Ağaçlar.net sitesinde yayınlanma onuruna eriştireceğim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Tamam Mehmetsalih bey kirmizi ile isaretlediginiz yerdedirler umarim yerlerinden sokulmemislerdir ve belki koruma altina da alinabilirler(belkide korume altindadirlar). Saglicakla kaliniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Geçen gün yolum Limana düştü. Araba ile geçerken bahsettiğiniz yere baktım ama ağaç falan göremedim. Direksiyon bende olduğu için çok da ayrıntılı bakamadım ama belki de gözümden kaçtı diyerek tekrar bakacağım. Umarım kesmemiş veya sökmemişlerdir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Hepinize iyi bir pazar diliyorum. Girne limani yakinlarinda gordugum ilgin agacinin, 2 yildan fazla bir zaman once cekilmis bir resmini ekliyorum resim pek net olmasa da, bahsettigimi ilginin nasil bir agac oldugunu gorebilirsiniz.(agac yaninda duranlarmi? 0glum Hakan ve ben) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|