![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-11-2012
|
Acer lerin tohumlarını toplamak için en iyi Zaman nedir? Genelde nerelerde yaygın oluyor? (İstanbulcivarında) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-11-2015
|
kasım ayı gibi, Marmara Bölgesinde bir de lodos vurunca ağaçta yaprak da tohum da kalmaıyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-05-2007
|
Alıntı:
bu acer yüzünden delireceğim sanırım. inat ettim tohumdan yetiştirmek istiyorum. netten aldık tohumları ama çimlendiremedim.sanıyorum o tohumlar yurt dışından toptancıya ordan da bize gelene kadar sağlıksız hale geliyorlar. elimde hala bu tohumlardan var ama çimlenme olmayacak diye tekrar ekmek gelmedi içimden. istanbul fatih te yaşıyorum.bırakın acer togumu acer ağacı bile göremiyorum her tarafa bakınmama rağmen.nerededir bu kırmızı - sarı acer ağaçları gidip sabahlayacam yanında |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2011
|
Sayın withouttea, Kasım ayında toplamak gerekiyor ama rüzgarsız bir yerde ise üzerinde tohum kalır. Kolay gelsin.... Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
istanbul da nerede bulabilirsiniz bilemiyorum ben ekmeden önce tohumların kabuklarını çıkarmıştım tohum ekimi ile ilgili bu sayfada daha önce paylaşımlar yaptık, mesajlara bakabilirsiniz yurtdışında tohum almak mı, acer palmatum geisha olsa belki |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
ben bakmaya doyamıyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|