agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bonsai > Bonsai ağaç türleri
(https)

Beğeni Düzeni1Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-04-2007, 17:47   #1
Ela
Ağaç Dostu

Ela's Avatar

Giriş Tarihi: 23-10-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ali H. ALI Mesajı Göster
Sayin Zerrin uslu, taflandan bonsai yapabilirsiniz.[elinizdeki diger bitkilerden de deneyebilirsiniz] Celikleriniz koklenince bir veye daha fazlasini da bonsai icin ayirip, bonsaye dogru bir yuruyus yapsaniz diyorum. Bitkilere olan ilginizden dolayi belkide kisa bir zaman sonra bonsaide kosmiya baslarsiniz.
Ve o zaman sizi bonsai forumunda daha cok gorur oluruz.
Her sey dilediginiz gibi olsun.
İnanın ben de aynı şeyleri düşünüyorum.2 bonsai adayımı öldü bir müddet çok üzüldüm.Taflan köklendirmeyi becerebilirsem,bonsai yapmayı planladım.1,5 litrelik pet şişeleri içlerine torf koyarak sera haline getirdim.Bu sabah 5 dakika ağızlarını açtım sonra hemen kapattım.Taflanın solunum yaptığını görüyorum. Kaç hafta bu şekilde yapmalıyım.

Ela Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-04-2007, 14:47   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-06-2006
Galeri: 232
Sayin Zerrin uslu, bonsai yapmiya ugrasirken agaclarin, herhangi bir nedenden olmesi gercekten insani uzuyor. Bonsaiye yeni baslarken herkesin basina gelen olaylardir. Onun icin o agaclarinizin olumu, sizi bonsaiden uzaklastirmasin.
Oralarda mevsim cok guzel olmalidir. Taflanlarinizin kok salip buyumeleri icin de zamana ihtiyac vardir. siz bir fidanciya ugrayip sececeginiz guzel bir fidanla bonsaiye devam edebilirsiniz. Agaclar.net'teki tum arkadaslar sizin guzel bir bonsai yapmaniz icin, her turlu yardimi yapacaklarindan emin olabilirsiniz.
Yarin pazar belkide gunesli guzel bir gun olacak. Bir fidanciya ugramayi dusunuyormusunuz?

Mayista havalarin iyice isinacagini dusunuyorum. 2 hafta kadar sonra siselerin agizlarini tamamen acabilirsiniz bir sorun olacagini sanmiyorum.
Topragi nemli tutun, cok islak olmamasina da dikkat ediniz cok su surgunleri curutebilir.
Kolay gelsin, hosca kaliniz.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-04-2007, 17:03   #3
Ela
Ağaç Dostu

Ela's Avatar

Giriş Tarihi: 23-10-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ali H. ALI Mesajı Göster
Sayin Zerrin uslu, bonsai yapmiya ugrasirken agaclarin, herhangi bir nedenden olmesi gercekten insani uzuyor. Bonsaiye yeni baslarken herkesin basina gelen olaylardir. Onun icin o agaclarinizin olumu, sizi bonsaiden uzaklastirmasin.
Oralarda mevsim cok guzel olmalidir. Taflanlarinizin kok salip buyumeleri icin de zamana ihtiyac vardir. siz bir fidanciya ugrayip sececeginiz guzel bir fidanla bonsaiye devam edebilirsiniz. Agaclar.net'teki tum arkadaslar sizin guzel bir bonsai yapmaniz icin, her turlu yardimi yapacaklarindan emin olabilirsiniz.
Yarin pazar belkide gunesli guzel bir gun olacak. Bir fidanciya ugramayi dusunuyormusunuz?

Mayista havalarin iyice isinacagini dusunuyorum. 2 hafta kadar sonra siselerin agizlarini tamamen acabilirsiniz bir sorun olacagini sanmiyorum.
Topragi nemli tutun, cok islak olmamasina da dikkat ediniz cok su surgunleri curutebilir.
Kolay gelsin, hosca kaliniz.
Çok teşekkür ederim.Bugün Ankara'da çok ihtiyacımız olan yağmur sonunda iyice yağdı.Söylediklerinizi yapacağım. Tamamen benim ürettiğim birşey bana daha çok heyecan veriyor.Taflanlarım köklenirse onlardan bonsai yapmak çok güzel olacak.

Ela Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025