![]() |
|
|
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Lagerstroemia,Juniperus sinensis,Ficus microcarpa,Loropetalum,İlex crenata,Pinus parviflora ve Cycas Türlerinden aldım.Ancak bunlar biraz büyük ebatlarda ve zaten çoğu sipariş üzerine geliyor.Getirilebilecek 10 larca tür daha var ama Türkiye'de bonzai bilinci pek oturmadığından Satışı problem oluyor.Malesef 1 demet güle 50 TL veren insanımız 10 yaşındaki bir bonzaiye 100 tl dediğimizde Hadi sende canım deyi veriyorlar.İstanbul'da Pinus ve Ficus türlerine ait örnekleri Riviera fidanlığında bulabilirsiniz (Zeytinburnu) Düzenleyen hamibasoglu : 03-09-2009 saat 14:00 Neden: ek |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-09-2009
|
ardıç(çok budamak)
resimdeki ardıcı bonsai saksınına alalı 2 ay oldu ve yaşatmayı başarmıştım ama dün tellerini çıkardım ve az budama yapayım derken azıcık ordan azıcık burdan derken ayarını kaçırdık cam macunuyla macunlanmış yerlerde çok kalın sürgünler vardı , budamayı çokmu yapmışım acaba ağacım yaşarm , sizce , cevablara şimdiden teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Keşke yaşasa, ölürse çok üzülürüm aşı yapmayıda bilmiyorum şu anda en iyi yaptığım şey budama yapmak. Düzenleyen şahin05 : 10-11-2009 saat 19:04 Neden: eklenti |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
Bu arada sizin bitki ardıç değil de mazı bence. Mazı budamaya o kadar hassas değildir ve öleceğini sanmıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
evet mazıda olabilir, çünkü o kadar budamayla hala yaşıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|